Teatrul de stradă- 13-16 Septembrie

În perioada 13-16 septembrie are loc Festivalul Internațional de Teatru B-Fit in the Street, ediția a patra, ce se va desfășura pe străzile centrale ale Capitalei. Vom asista la spectacole uimitoare oferite de peste 20 de trupe de artiși din Europa. Actorii își vor muta pentru câteva zile scena în stradă (Piața Constituției, Piața George Enescu, Parcul Colțea, Piața 21 decembrie 1989, Piața Unirii, Centrul istoric) pentru o serie de spectacole interactive, la care abia așteptăm să participăm.

Probabil cea mai așteptată companie de teatru este Voala, o trupa spaniolă, foarte bine cotată la evenimentele de genul acesta. Aceștia reușesc să împletească o serie de acrobații aeriene cu spectacolul de teatru, rezultând un întreg show de artă vizuală și tehnologie ultramodernă.

Alte trupe ne pregătesc: spectacole pirotehnice, proiecții de imagini, acrobații pe muzică, și multe alte show-uri incendiare.

România va fi reprezentată de trupa Xtreme Project cu spectacolul ”Turnul Vertical”, dar și de Școlile de Samba din București, a cărora paradă se va desfășura în zilele de 15 și 16 septembrie.

 

Mai multe cărți despre Teatru și artă teatrală

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *