Teatru în engleză: copilul tău în rolul principal

Theatre Acting Club este un club de teatru cu predare în limba engleză, adresat copiilor și adolescenților. Cursurile sunt susținute de un trainer actor cu o vastă experiență internațională în lucrul cu copiii, deținând certificare LAMDA (London Academy of Music and Dramatic Art) din august 2010.Theatre Acting Club sprijină învățarea limbii engleze prin cursuri de teatru interactive și educaționale, dar si prin ateliere de dezvoltare personală susținute în scoli și centre private. Cursurile de teatru în engleză urmăresc dezvoltarea armonioasă a copiilor, oferindu-le o experiență de învățare pozitivă, inovativă si motivantă, adaptată grupelor de vârstă, personalității lor și nivelului de pregătire lingvistică al acestora.Theatre Acting Club vine in ajutorul copiilor contribuind atat la imbunatatirea pronuntiei in limba engleza, cat si aducand cu sine numeroase beneficii:- crește încrederea în sine- dezvoltă imaginația- învață să empatizeze- crește nivelul de socializare și colaborare cu ceilalți- dezvoltă abilitățile de concentrare și memorare- controlul emoțiilor- distracție și relaxare- induc valori și simț esteticPentru înscrieri sau detalii suplimentare, nu ezitați să o contactați pe Evelina. Garantăm că o să vă placă de ea și de Marius.

În plus, în data de 27 septembrie mai are loc un workshop demo gratuit. Înscrieți-vă repede, repede! 🙂

Aici găsiți toate detaiile cu privire la worshopul din 27 septembrie.Contacthttp://teatruinengleza.ro/contact/займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

2 thoughts on “Teatru în engleză: copilul tău în rolul principal”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *