Tea & Cats Lover (Alexandra Udrea)

Salut cu drag initiativa voastra din postura de iubitor al cartilor si al artei. Nu puteam rata acest concurs asa ca am realizat doua piese:
1. Semn de carte pentru iubitorii de ceai–  este lucrat intr-o tehnica foarte veche de dantela, frivolite. L-a realizarea lui am folosit fir colorat pe care l-am impletit cu ajutorul suveicutei, pana a capatat forma dorita. Totul a plecat de la un desen, o schema, pentru ca mai apoi sa fie un semn de carte foarte fin. I-am atasat la capat un ciucuras pentru a sti exact la ce pagina am ramas de lecturat. Si nu doar pentru asta e folositor… pentru ca in mod sigur atunci cand te transpui in carte trebuie sa ai ce zmotoci intre degete.

2. Semn de carte pentru iubitorii de pisici– Ideea a pornit de la ceva diferit lucrat in aceasta tehnica. Cu totii stim ca de obicei bunica broda musculite pentru fetele de masa si atat. Dar de ce nu si un semn de carte? Un semn de carte pentru iubitorii de pisici! Pentru realizarea lui am avut nevoie de doua bucati de panza(pe una dintre ele am brodat, cealalta urmand a fi spatele semnului), muuulte ghemulete colorate si bineinteles rabdare. Dupa cateva ore bune de munca pisoiasul a prins contur. Apoi am unit cele doua bucati de panza si le-am cusut margine, am atasat un ciucuras si gata!
Fie ca sunteti iubitori de ceai sau de pisici, in mod sigur o carte buna se citeste cu o cana aburinda langa tine si cu pisica torcand in brate.

Pe Alexandra o puteți găsi și aici:

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *