Te pregătești de nuntă?

Această carte vine în întampinarea tututor mireselor și a celor care doresc să realizeze un machiaj de nuntă exemplar, cu idei practice și inedite, potrivite atât pentru începători cât și pentru specialiști în acest domeniu. Este un ghid complet de machiaj realizat de un bine cunoscut makeup artist și consultant de frumusețe, Robert Jones. Pentru această carte autorul a intervievat și machiat femei obișnuite, ascultând pretențiile și dorințele acestora pentru ziua specială din viața lor.

Ghidul conține fotografii full-color, care îți arată pas cu pas cum să realizezi un machiaj deosebit de nuntă, în funcție de momentul zilei în care are loc ceremonia și de trăsăturile feței. Sfaturile lui Robert sunt extrem de instructive și dovedește faptul ca orice femeie poate să fie nemaipomenit de frumoasă în ziua nunții. Machiajul de nuntă are nevoie de tehnici speciale pentru că mireasa trebuie să arate la fel de bine în toate fotografiile și din toate pozițiile.

Cartea prezintă, de asemenea , idei de machiaj și pentru domnișoarele de onoare. Fără execese sau tehnici complicate, sfaturile lui Robert Jones sunt neprețuite și necesare pentru orice femeie care dorește să arate superb în ziua nunții.

Vezi aici mai multe cărți despre Nuntă și planificări de nuntă. 

Vezi aici mai multe cărți de Makeup

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *