Te crezi cel mai neîndreptățit de pe planetă?

Stai liniștit, nu ești!

Indiferent de situația în care te afli, de persoanele care te deranjează sau de nervii care nu-ți dau pace, sunt și alte victime ale soartei. Despre ”caprele vecinului” (care nu sunt mai frumoase ca ale tale), scrie și Justin Rocz.

Autorul prezintă într-un mod comic și ușor de citit 50 de situații în care unii șefi pot fi mai răi ca ai tăi, iubiții mai cicălitori, rudele mai enervante și zilele mai negre ca ale tale.

Deci, pune mâna pe o carte care te va ajută să privești cu detașare și umor persoanele care te indispun. Nemulțumirea ta unde se încadrează?

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *