Sylvia Day

Sylvia Day este autoarea seriei care a devenit bestseller: Crossfire, ajungând să aibă patru milioane de copii în limba engleză și traducându-se în mai mult de treizeci și patru de țări. Prima carte a seriei, Bared to You, a fost declarată cea mai rapid vândută ediție paperback în ultimii zece ani de către Penguin, Regatul Unit, Penguin SUA susținând că Bared to You este cea mai de success publicație a lui Berkley Books din 2012. Ediția digitală a Reflected in You , a doua parte in seria Crossfire, a fost publicată prima oară în octombrie 2012 și s-a cumpărat în număr de 286000 de exemplare în prima săptămână în SUA.

Reflected in You apare ca intrare în lista de bestseller-uri publicată în New York Times ca numărul unu la categoria de ebookuri în literatură ficțională și la categoria combined print/ebook. În Regatul Unit Reflected in You are comenzi digitale inițiale de 75000 de copii, transformând cartea în cel mai de success e-book la categoria de vânzări săptămânale ale lui Penguin UK. Varianta reeditată a lui Reflected in You este publicată pentru prima oară în Statele Unite pe data de 23 octombrie 2012 într-un tiraj de 630 000 de exemplare la primul tipar. În Europa insulară varianta paperback a părții a doua a seriei debutează deținând déjà denumirea de numărul unu în lista de bestseller-uri cu una dintre cele mai bune vânzări în prima săptămână în istoria oficială britianică a vânzării de carte.

Day este o fostă lingvistă de origine rusă care a activat în interiorul armatei americane, în domeniul serviciilor secrete militare. În acest moment se ocupă cu scrierea cărților de ficțiune romantică pentru Berkley Books, New American Library și Kensigton Brava și Zebra. Până în acest moment, Day a publicat și alte tipuri de ficțiune cu edituri care tipăresc publicații fantasy, paranormal și ficțiune contemporană, precum și non-ficțiune. Este co-fondatoarea Passionate Ink, un grup de interes special al comunității Writers of America și deține în prezent funcția de președinte ales. I-a fost oferit Premiul Romantic Times Reviewers, premiul EPPIE și National Reader’s Choice; Călătorește des și organizează diferite paneluri și workshopuri împreună cu grupuri de scriitori din întreaga țară.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Sandra

Citesc literatura care îmi spune ce și cum să înțelegem despre cine suntem. Secolele XVI și XVII. Nașterea științei moderne. Religie și filosofie. Aparțin unei echipe formate din oameni competenți și curioși și mă numesc asistent de cercetare la Facultatea de Filosofie, Universitatea din București. Îmi petrec de șase săptămâni timpul întrebând epoca Reformei ce are să ne spună, într-un orășel din Germania de sud-vest. Aici am găsit răspunsuri dublate de întrebări și aștept să mă reîntorc. Voi fi curând acasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *