Succesul în afaceri și nu numai

Cu toții ne dorim ca efortul muncii noastre să fie răsplătit și să avem succes în domeniul nostru, să fim recunoscuți și apreciați pentru succesul pe care îl avem.Succesul este definit ca “rezultat favorabil, obținut ca urmare a depunerii unui efort fizic sau intelectual; reușită, izbândă”, conform Dicționarului Explicativ al limbii române. De fapt, în zilele noastre succesul înseamnă mai mult decât atât, este mult mai greu să îl atingi și durează foarte puțin. Este un drum greu de parcurs, rezultatele sunt satisfăcătoare pentru puțin timp și descreșterea pe care o simt multe companii după ce ajung ”de succes” este previzibilă.Cine este de vină?

Why People Fail: The 16 Obstacles to Success and How You Can Overcome Them
Acest lucru încercă să îl afle și unul dintre cei mai buni antreprenori din lume, Siimon Reynolds. Acesta analizează cauzele principale ale eșecului în orice domeniu, pe care le expune în cartea Why People Fail.De asemenea, el consideră că există 16 obstacole de bază în calea succesului, pe care le dezbate și vine cu idei pentru a trecere peste acestea. În această carte el vă propune o serie de exerciții și oferă câteva sfaturi de nădejde care vor veni în ajutorul afacerii dumnevoastră pentru a stăpânii succesul mult timp.Citiți un fragment din carte aici Cum treci peste?
What Matters Now: How to Win in a World of Relentless Change, Ferocious Competition, and Unstoppable Innovation
Gary Hamel și lucrarea What Matters Now îți oferă zeci de sugestii pentru a-ți reinventa managementul, pentru a reconsidera ipotezele fundamentale pe care le știi deja despre business, organizarea timpului și a echipei și cum să-ți eficientizezi munca.Lumea business-ului nu mai este ce a fost odată, iar tu trebuie să te adaptezi pe această piață pentru a obține cât mai ușor la succesul dorit.Citește un fragment din What Matters NowMai multe cărți de afaceri și management займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

2 thoughts on “Succesul în afaceri și nu numai”

  1. “Why people fail….” este a mia fituica din ciclul “Cum sa fii fericit cand viata e tragica”, “Cum sa devii milionar cand n-ai bani de chirie”, “Cum sa fii destept daca esti prost”, “Cum sa arati ca un superstar cand esti urat cu patima”, “Cum sa-ti tii barbatul acasa cand el vrea sa plece”, in combinatie cu “Puterea gandirii pozitive”, desigur. Gandirea pozitiva pare sa fie eternul refren al “lucrarilor” de acest gen.

    Cred ca un autor care isi permite sa simplifice, cu destula prostie (si presupusa autoritate!) subiecte de genul “Scopul vietii”, nu poate intra decat in categoria ‘maculatura’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *