Știri scurte pe gustul cititorilor (Podcast)

Varianta audio

1. Secret Garden, cartea de colorat pentru adulți a Johannei Basford, a fost declarată bestseller la Târgul Internațional de Carte de la Beijing. Cartea s-a vândut în 6,8 milioane de exemplare în toată lumea, dintre care 3 milioane de exemplare doar în China.

2.  Săptămâna aceasta s-a lansat volumul “The Girl in the Spider’s Web” ce continuă seria lui Stieg Larsson, Millenium Trilogy. Noul volum este scris de David Lagercrantz, cunoscut pentru autobiografia fotbalist suedez Zlatan Ibrahimovic, după ce Larsson a murit în 2004 în urma unui atac de cord.

3. Liu Cixin este primul asiatic premiat în competiția Hugo (premiul pentru cel mai bun volum de Science Fiction). Ediția aceasta a fost și prima în care finaliștii au avut opere scrise și în alte limbi decât engleză.

4.  Cunoscutul roman American Gods a lui Neil Gaiman a fost programat pentru ecranizare pentru luna martie 2016. Printre propunerile de interpretare a personajului Shadow Moon se află Jason Momoa, cunoscut pentru rolul Khal Drogo din sera Game pf Thrones, Joe Manganiello și Ricky Wittle, aceștia aflându-se și pe lista scurtă a fanilor.

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *