Start concurs: Sharing is caring

UPDATE: Concursul s-a încheiat. Numele câștigătoarei este Mădălina Vochin! Felicitări 🙂Vă mulțumim tuturor pentru participare!Înscrie-te la Newsletter acum pentru a intra în tragerea la sorți bilunară cu premii în cărți, agende, jucării, accesorii etc. și pentru a fi la curent cu toate concursurile noastre.


 Abonează-te la newsletter – ul nostru cu articole, recomandări, joburi, oportunităţi de colaborare, concursuri, topuri şi promoţii, şi îți poți alege un cadou (pentru tine sau pentru jumătatea ta) din lista de sugestii de mai jos! Premiul va fi livrat în cursul zilei de vineri, împachetat de cadou special pentru tine.Tot ce trebuie să faci este să te abonezi la newsletter (abonează-te aici: http://www.books-express.ro/newsletter.html), iar apoi să ne precizezi în rubrica de comentarii a acestui articol, care este premiul pe care ți-l dorești. Iar dacă eşti  deja abonat intri automat în tragerea la sorţi!Concursul se încheie joi – 13. februarie – la ora 17:00!Mult succes 🙂 

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

23 thoughts on “Start concurs: Sharing is caring”

  1. The Art of the Kama Sutra: The New Illustrated Edition of the Classic Indian Guide to Sexual Pleasure
    🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *