Spatiu de locuit intr-o fosta fabrica din Italia

Spatiul de locuit se afla la cativa metri de zidul din secolul al XVI- lea al orasului Treviso, Italia, intr-o fosta zona industriala, la ultimul etaj al cladirii ce facea parte dintr-o fabrica de nasturi activa in anii ’20-’30, fiind una dintre primele structuri din beton armat din Treviso. Spatiul de locuit amenajat este legat de cladirea principala prin intermediul unei pasarele metalice.In urma proiectului arhitectilor BoA Studio, peretii de compartimentare au fost demolati. Structura din beton si-a facut aparatia, impreuna cu cele 5 luminatoare ale acoperisului, deschiderea de 5 m marcata de doi stalpi grosi si o vedere unica, de 270 de grade, asupra orasului si raului din apropiere.Sursa Roarhitect.roзайм онлайн rusbankinfo.ru

Author: aralya

Loving person, people watcher & listener, german teacher, enjoys working @Books Express Write me an e-mail at bogdana@books-express.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *