Soluții creative pentru realizarea invitațiilor de nuntă

Invitația de nuntă crează prima impresie pe care invitații o vor avea despre eveniment, aceasta reflectând stilul și personalitatea mirilor. Noi credem că invitațiile au o importanță foarte mare pentru o nuntă inspirată și reușită. Dacă ești o persoană creativă, neîngrădită de clișee, care iubește lucrurile personalizate făcute cu pasiune, lasă-ți fantezia să zboare și realizează cele mai inspirate invitații pentru “ziua cea mare”.

Fiecare nuntă are o poveste și o personalitate, trezind emoții puternice atât pentru miri, cât și pentru participanți. Invitațiile de nuntă realizate după conceptul DIY (do-it-yourself) oferă posibilitatea de exprimare a creativității și a propriilor idei, pentru a crea începutul unor povești pline de farmec și culoare. Astfel, cu ajutorul instrumentelor necesare înveți să confecționezi invitații și chiar unele decorațiuni. Invitațiile făcute manual pot fi de asemenea, avantajoase și din punct de vedere financiar.

Uită de regulile stricte impuse de nunțile clasice și alege să te bucuri de un eveniment plin de farmec și care poartă 100% amprenta  personală. Poți începe cu invitațiile, care trebuie să beneficieze de un design unic și de un concept care să te reprezinte. “Less is more” de aceea, te sfătuim să ai în vedere un design simplu și nu unul foarte încărcat, deorece frumusețea de multe ori constă în simplitate.

În general, invitațiile de nuntă facute manual sunt ușor de realizat dacă ai ceva talent la activitațile practice și creative. În cazul în care visezi la invitații unice dar nu dorești să le realizezi cu mâna ta, îți sugerăm să apelezi la mâna specializată a unei agenții.

 Pentru idei senzaționale, inspiră-te din cărțile noastre!

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Denora

Amestec de culoare, de fantezie și rigoare, de fragilitate și forță, iubesc oamenii și cuvintele.

2 thoughts on “Soluții creative pentru realizarea invitațiilor de nuntă”

  1. Aveti aici o multime de invitatii inedite!!
    Poate voi apela la asemenea gen de invitatie cand va fi nevoie pentru botez…! Nunta noastra a fost anun trecut!!
    Sunteti geniali!!!!

  2. Mi se pare o idee geniala sa ai invitatii de nunta realizate de tine,nu cumparate, pentru ca da o nota mult mai personala nuntii, si nu numai la invitatii ci la mai multe aspecte, aranjamentul de la biserica,sala,mesele. Atunci cand ai imaginatie si o lasi sa zburde poti face lucruri mari si frumoase,nu trebuie sa pastram un cliseu sau sa fim cu prejudecati, ci chiar sa facem sa fie o zi de vis, dar asa cum noi vrem si visam, nu altii, prin aranjamentele lor,ci ale noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *