Single is the new fabulous

  Singură și fericită? Se poate. Sănătos și relaxant,  acest nou statut este o ocazie de a ne regăsi și de a învăța cum să trăim pe cont propriu, acceptându-ne propriile greșeli și defecte. Este cel mai bun moment de reeducare și adaptare. Ai timp pentru tine, pentru plăcerile tale nevinovate sau nu, pentru nebuniile pe care evitai să le faci atunci când era Alesul lângă tine. Acum nu îți rămâne decât să te dezlănțui, să încerci lucruri noi și să renunți la sentimentul de vinovăție și să scapi de limitele pe care ți le impuneai singură. Poți să faci ce vrei, când vrei, fără să dai explicații cuiva, fără să ceri voie. Ieși în lume, cunoaște, descoperă, trăiește.

Și dacă v-ați despărțit, ce? Nu începe lumea cu el, nu se termină cu el. Pune-ți ideile în ordine, stabilește-ți prioritățile și îmbrățișează noua viață de burlăciță.

 Fericirea vine atunci când suntem pregătiți pentru ea.

Savurează momentele tale de singurătate, sunt benefice pentru trup și minte. Nu te sufocă nimeni, nu ești constant verificată, poți să ieși cu cine dorești, să te întorci acasă la ce oră vrei și cu cine vrei.

Experimentează fără restricții!

Tot timpul liber pe care îl ai de acum înainte ar fi cazul să îl distribui altfel. Mergi la cursurile pe care le-ai tot amânat, fă voluntariat, învață o limbă străină. Ieși cât mai des din casă pentru a te redescoperi.

Dacă înainte nu aveai permis de voie să ieși cu prietenele tale în club, acum ești liberă să faci asta. Ieși și distrează-te, recuperați timpul pierdut, profitați de clipele frumoase căci trec mai repede decât v-ați dori.

Iar dacă ai zărit un tip frumos poți să flirtezi cu el fără rețineri și fără sentimentul de vinovăție. Nu e nimeni acasă sau în viața ta ca să îți ceară explicații sau de care să te ascunzi.

Acum e momentul să cunoști oameni noi, să schimbi câteva idei, să afli lucruri de care înainte nici nu aveai habar. Ai atât de multe de oferit, e păcat ca lumea să nu știe de existența ta.

În plus, o să vezi și o diferență în portofel, nu doar în inima ta. Mai mulți bani, fără să mai cheltui pe cadoul mămicii lui, deși îți făcea o deosebită plăcere să îți storci creierul la fiecare sărbătoare, neștiind ce ai putea să ]i cumperi ca să faci impresie. Cu banii economisiți ai putea pleca într-o vacanță, ai putea să îți cumperi pantofii la care visai de atâta amar de vreme. Și ce bine ar veni cu rochița de la reduceri din magazinul de alături.

De ce să te justifici? De ce să te consumi atât fizic cât și psihic la fiecare ceartă, când ai putea sa îți păstrezi sănătatea pentru a pune în practică lucrurile care îți fac plăcere, poate un curs de gătit, unul de dans sau un mic flirt cu proful de la sala de sport? Să fii singură e la modă și e sănătos, dar fă diferența, singură nu singuratică.

Noi te sprijinim, suntem alături de tine și îți arătăm că viața poate fi extrem de ofertantă, important este să știi să cauți și să faci ceea ce te reprezintă. Pentru clipele când vrei să citești, fără să te deranjeze cineva, undeva pe iarbă, într-un parc, pe marginea unui lac, la umbra unui pom bătrân și aplecat, noi îți oferim câteva titluri minunate.


Author: Katia

Iubesc poezia, ador culorile și îmi place să împletesc într-un mod melodios cuvintele. Sunt pasionată de istorie și literatură și fac tot ce îmi stă în putință să fiu cât mai aproape de ele. Citatul care mă reprezintă este: "Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world."(A. Einstein)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *