Simte-te creativ cu Moleskine. Ediții limitate 2014-2015

Dacă deja îți fuge gândul la vară și la vacanță, la începutul viitorului an academic, la sărbătorile de iarnă și tot așa, atunci noile agende de 18 luni au venit la momentul potrivit. Ai o varietate de mărimi, culori, teme și modele din care să alegi agenda potrivită stilului tău în care să îți notezi planurile, lucrurile importante, datele esențiale și tot ceea ce contează pentru tine. Moleskine îți cunoaște preferințele, știe ce îți dorești și îți oferă fără să întârzie și fără să stea pe gânduri.
Moleskine 18 Month Planners  Moleskine 18 Month Planners
Le Petit Prince
Poartă-l pe Micul Prinț în buzunarul tău pentru următoarele 18 luni și privește săptămânile prin ochii protagonistului lui Antoine de Saint-Exupéry. Ai să vezi cum totul pare diferit, organizat și de poveste. Cu un program stabilit și pus la punt totul pare mai ușor și mai feeric. Folosește micile autocolante din buzunarul agenduței pentru a presăra puțină magie peste zilele tale.
Peanuts
Ești fanul lui Lucy van Pelt sau al lui Charlie Brown? Alege-ți personajul favorit din Peanuts să te însoțească în aventurile zilnice și căruia să îi împărtășești cele mai importante lucruri din viața ta. Optează pentru o copertă galbenă să îți dea energie sau o copertă albastră să îți ofere liniște.
Star Wars
Este timpul să te decizi pentru ce lupți și de partea cui ești. Fie că înclini spre partea întunericului sau în tine zace ceva dintr-un Jedi, fie ca forța să fie cu tine în următoarele 18 luni. Moleskine știe ce vrei. Tu știi?
Mickey Mouse
Ia-l pe Mickey sau pe Minnie în excursiile și călătoriile tale din fiecare zi. Lasă bulinele să îți coloreze puțin viața și răzi puțin cu Mickey, unul dintre cele mai haioase personaje Disney. Cei doi sunt cei mai loiali companioni și nu te poți lipsi de ei.
The Simpsons
Dacă îi vrei pe membrii familiei Simpsons lângă tine, să le împărtășești secretele, parolele, întâlnirile improtante, detalii și aspecte picante din viața ta, agendele Moleskine abia așteaptă să fie scrise de mâna ta. Tu ce mai aștepți?
Academic Diaries
Cu un format unic, special creat pentru profesori sau studenți, jurnalele academice pot fi folosite atât vertical cât și orizontal. De la cursuri până la deadline-uri, de la proiecte până la materiale esențiale, Moleskine îți oferă soluția într-o agendă multifuncțională. Include un orar, planificator și spațiu pentru a nota adresele cunoscuților.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: aralya

Loving person, people watcher & listener, german teacher, enjoys working @Books Express Write me an e-mail at bogdana@books-express.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *