Și tu ești serialoholic? topul acesta e pentru tine

 Cele mai captivante și apreciate cărți au beneficiat în ultimii ani de ecranizări pe măsură. Volume de succes, bestsellere New York Times și USA Today, au fost transpuse pe ecrane în seriale care înregistrează audiențe record, nu doar printre cititorii împătimiți care abia așteptau să-și vadă ecranizată cartea favorită, ci și printre telespectatorii care au descoperit datorită serialului cărtile care l-au inspirat.

Printre serialele cu cei mai mulți fani, urmărite de milione de oameni din întreaga lume, se numără și ecranizările de mai jos:

Pe majoritatea le găsiți deja și pe dvd/blu-ray:

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Madalina

Sunt pasionata de lectura inca din copilarie, cand colectia mea de carti a inceput sa creasca odata cu mine, pe masura ce descopeream noi volume, personaje si fiinte supranaturale pe care sa le ador. Sunt fascinata de volumele fantasy, paranormal romance si de distopii, dar citesc cu multa placere si volume istorice si contemporane. Din punctul meu de vedere, un volum care i­ti starneste emotii intense, care te copleseste si te captiveaza, chiar daca uneori iti provoaca furie sau frustrare, este un volum care merita citit, pe care nu-­l vei uita niciodata si care la final, iti va imbogati viata prin exprienta traita in timpul lecturii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *