Seria Teach Yourself

Există o serie de cărți care vă ajută să învățați singuri despre orice subiect. Cărțile sunt extrem de utile și s-au bucurat și încă se bucură de succes în întreaga lume.Părintele acestei serii este Hodder Education și le-a creat pentru oamenii care vor să se instruiască singuri, fără ajutorul specialiștilor sau profesorilor. Seria a fost lansată în 1938 și continuă să acopere extrem de multe subiecte până în ziua de azi. Majoritatea titlurilor publicate în timpul celui de-al doilea război mondial urmăreau să ajute națiunea britanică în a-și îmbunătăți cunoștințele în materie de război, care ar fi tehnicile de supraviețuire în orice circumstanțe și tot așa. Subiectele cărților au fost cu sutele și extrem de folositoare.

Există și seria Teach Yourself Languages care vă ajută să învățați 65 de limbi străine, de la începător la avansat, fiind disponibilă în varianta tipărită, audio, e-books. Dacă le veți parcurge vă veți descurca la citit, vorbit, scris și ascultat fără nicio problemă.

Teach Yourself Everything acoperă o gamă larga de teme, de la limbi străini, până la business.

IN A WEEK SERIES

Mai multe cărți din seria “In a week”LANGUAGES Mai multe cărți din seria Languages PARENTING Mai multe cărți din seria ParentingHOBBIES Mai multe cărți aiciHOME AND GARDEN Dacă aveți dificultăți în orice domeniu, nu uitați că există cărțile care vă pot învăța tot ceea ce doriți.Toate cărțile Teach Yourself   займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Katia

Iubesc poezia, ador culorile și îmi place să împletesc într-un mod melodios cuvintele. Sunt pasionată de istorie și literatură și fac tot ce îmi stă în putință să fiu cât mai aproape de ele. Citatul care mă reprezintă este: "Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world."(A. Einstein)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *