Semne de carte handmade

Iubim cărțile și vrem să arate cât mai bine, să fie îngrijite, să nu le îndoim și să le răsfățăm cu semne de carte de tot soiul, din tablă, din agrafe de birou, din hârtie, din plastic, din pânză și multe alte materiale și parcă ne simțim și mai bine atunci când sunt făcute de mâinile noastre și tare mândri suntem când vedem cât de bine arată între paginile cărții. La cursul de handmade din această săptămână vă prezint cinci modele de semne de carte pe care le puteți confecționa chiar voi, că tot vine weekendul și e nevoie de puţină relaxare.

 1. Semne din agrafe de birou Se fac atât de ușor și arată aşa bine că eu una mi-aş face o mulțime. Aveți nevoie de agrafe, mari, mici, colorate, simple, nasturi, pistol cu lipici cald și fetru.Tot ce trebuie să faceți este să lipiți agrafa pe spatele nasturelui apoi tăiați o bucățică mica de fetru și lipiți-o peste agrafă ca să nu se vadă urat și să și alunece pe filele cărții. Ca să vedeți întregul proces, intrați aici2. Semne de carte cu magnetAcestea sunt super faine, pentru că nici nu alunecă din carte și nu le veți pierde și sunt și ușor de făcut. Aveți nevoie de hârtie sau orice alt material din care vreți să faceți semnul, neapărat magneţei, lipici sau aţă şi obiecte pentru decorat. Totul stă în imaginaţie.Aici aveți mai multe detalii. Bineînțeles, tehnica și materialele diferă.    3.Semne de carte din ciucuriAceasta se fac foarte ușor. Vă trebuie lână sau orice altă ață groasă și foarfeci. Atât. Înfășurați ața pe mână, o legați apoi începeți să tăiați în jurul  ei. Intrați aici ca să vedeți întreg procesul deloc complicat. 4.Semne de carte în colţSunt  simpatice și ușor de făcut, plus că, dacă sunt așezate pe colţul filelor, împiedică îndoirea acestora, deci foarte utile. Puteți să faceți colţuri din hârtie sau din fetru. Cele din fetru trebuie cusute, cele din hârtie, lipite. Așadar: fetru sau hârtie, lipici, foarfeci, ochișori, sclipici și multă imaginație. Ca să urmăriți exact pașii realizării acestora, intrați aici.  5. Semne de carte tip “bentiță”Ar arăta bine și în păr, dar arată excepțional în cărți. Sunt semne de carte făcute din elastic, panglică colorată, ață și alte elemente pe care le mai puteți adăuga ca să creați bentița în stilul vostru. Dacă urmați instrucțiunile de aici, sigur veți obține un rezultat splendid.  

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Katia

Iubesc poezia, ador culorile și îmi place să împletesc într-un mod melodios cuvintele. Sunt pasionată de istorie și literatură și fac tot ce îmi stă în putință să fiu cât mai aproape de ele. Citatul care mă reprezintă este: "Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world."(A. Einstein)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *