Scott Kelby’s. Omul din spatele camerei

Cine își cumpară pentru prima dată un aparat foto profesionist, pe lângă talent are nevoie și de informații clare despre cum să utilizeze în mod inteligent aparatul, pentru a obține rezultate remarcabile.Trucurile inedite despre anumite tipuri de fotografii, cum ar fi cele portret, de călătorie, de peisaj, de evenimente, pot reprezenta un real ajutor și pentru fotografii profesioniști.Cele trei volume ale lui Scott Kelby din seria de succes “The Digital Photography” reprezintă o colecție utilă, atât pentru fotografii amatori, cât și pentru cei profesioniști. Cărțile dezvăluie o serie de sfaturi și trucuri privind fotografia digitală, Scott Kelby fiind editor al revistelor Photoshop User și Layers, președinte al Asociației Naționale a profesioniștilor în Photoshop si director al Adobe Photoshop Seminar Tour.Setul de trei volume deține un format ideal pentru o citire usoară, informațiile prezentate făcând referire la folosirea corectă a blițului, la timpii de expunere, la setările aparatului foto și la multe alte aspecte necesare pentru a obține fotografii profesioniste.Iată un tutorial despre modul de folosire al luminii, elementul de bază în compoziția unei fotografie: Lumina naturalăIn afară de faptul că ilustrează foarte bine tehnica lui Kelby, eram foarte curios cum arată Scott Kelby,  pe ale cărui cărți le văzusem atât de des și despre care am auzit atât de multe în decursul timpului. E un expercițiu intersant să-l incluzi își  pe cel  din spatele aparatului atunci când privești o fotografie.

Pentru performanțe foarte bune și pentru a putea beneficia de toate avantajele oferite de aparatele foto digitale avem nevoie de informații.Scott Kelby dezvăluie secrete din lumea fotografiei și a artei fotografice, cărtile sale fiind o adevarată provocare pentru toți cei interesați de acest domeniu. Cărțile se bucură de o popularitate internațională imensă, Scott utilizând un stil umoristic, comunicând și explicând informațiile într-un mod practic și foarte atractiv.Atât începătorii, cât și cei pasionati de fotografie pot achiziționa acum setul de trei volume Scott Kelby's Digital Photography Boxed Set, Volumes 1, 2, and 3 la un preț promoțional.Mai multe cărți de artă fotograficăPrintre titlurile National Geographic Society veți găsi fotografii uimitoare. Mai multe cărți de artă fotograficăPrintre titlurile National Geographic Society veți găsi de asemenea fotografii uimitoare.займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Denora

Amestec de culoare, de fantezie și rigoare, de fragilitate și forță, iubesc oamenii și cuvintele.

1 thought on “Scott Kelby’s. Omul din spatele camerei”

  1. nu cred ca am citit carti de fotografie scrise mai bine.. scott reuseste sa faca lucrurile simple, chiar si atunci cand ai impresia ca ambele urechi iti sunt prinse in clapa de la bateria aparatului foto..
    de notat si tutorialele video, care sunt la fel de bine facute si de explicite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *