Săpun handmade

Deci, vrei să știi cum se realizează săpunul natural? Ești în căutarea unei alternative pentru săpunul din comerț? Sau cauți noi pasiuni de a-ți petrece timpul liber, într-un mod eficient și plăcut în același timp? Noi avem soluția perfectă de a îmbina plăcutul cu utiliul. Săpunul de casă, simplu de făcut și care va avea efecte ”wow” pentru pielea ta, poate intra în categoria celor mai apreciate activități handmade din lume.Pentru realizarea săpunului de casă ai nevoie de: leșie, apă, plus o mixtură de uleiuri esențiale. Leșia rezultă din cenușă opărită, dar cantitatea diferă în funcție de cât conținut doriți (o sugestie este să folosești 1 kg de cenușă cu 5 l de apa, pe care le fierbi timp de 2 ore, la foc mic). Leșia este foarte caustică deci ai grijă să nu îți atingă pielea cât timp este fierbinte. Acestea nu se combină cu ușurință, deci trebuie aduse la temperaturi similare. Pentru că amestecul dintre leșie și apă va fi foarte fierbine, indicat este să aștepți să se răcească și abia apoi să adaugi uleiurile esențiale. Poți să adaugi și glicerină, petale sau unt de shea brut.Dacă dorești un rezultat finit de cea mai bună calitate te poți inspira din surse specializate, care îți vor oferi sugestii valoroase și multe idei de ingrediente la care nu te-ai fi gândit.Descoperă satisfacția de a crea propriul tău set de săpunuri naturale, organice, fără parabeni și alte substanțe nocive pentru pielea ta.займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

2 thoughts on “Săpun handmade”

  1. 1. Se strecoara lesia obtinuta din amestecarea cenusei cu apa?
    2. Cat ulei se foloseste la o cantitate de cenusa obtinuta dintr-un kg de cenusa si un litru de apa?

  2. Daca tot vorbesti de retete de sapunuri cu lesie, macar ai bunul simt si da reteta, nu trimite cititorul tau la surse specializate. E usor sa copiezi de la altii si apoi sa dai sfaturi de mare cunoscator. IMPRESIA E DEPLORABILA!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *