Săptămâna noastră frumoasă, ocupată, sclipitoare…

“A half-read book is a half-finished love affair.”“Our lives are not our own. We are bound to others, past and present, and by each crime and every kindness, we birth our future.”“Travel far enough, you meet yourself.” Cloud Atlas (David Mitchell)Săptămâna aceasta a fost aproape toată echipa noastră la film. Am văzut Cloud Atlas, din curiozitate și din dorința de a inversa un pic lucrurile (după film, vom citi cu siguranță cartea). Ne doream să știm ce să le răspundem clienților noștri dacă ne vor întreba despre film atunci când cumpără cartea. Și bine am făcut! Pentru că am descoperit o poveste complexă, despre limite și depășirea lor, despre viața aceasta și cele viitoare. Filmul poate fi descris (cu greu) într-un singur cuvânt: Minunat! Așteptăm să apară și în variantă blu-ray, pentru a-l revedea de cel puțin trei ori.Săptămâna acesta, Irina a început un nou concurs pe al ei Stylediary.ro, unde aveți posibilitatea să câștigați o frumoasă carte ce îmbină trei elemente: femeile, politica și moda.Timpul înseamnă bani, așa că ne-am gândit să te recompensăm cu o reducere substanțială  pentru  răbdarea ta.Dacă ai mai mult timp  la dispoziție poți să alegi a să primești un discount suplimentar dacă optezi pentru livrarea economică, de care beneficiază o mare parte a  produselor noastre: cărți, DVD-uri, jocuri, jucării.Stim totuși că este foarte important pentru tine ca unele titluri să ajungă repede, cât mai repede, pentru că nu mai ai ce să citești, faci un cadou, sau e important pentru profesia, dezvoltarea sau starea ta de bine.  De aceea, NU renunțam desigur la Rapiditatea care ne pre-definește (Books Express).  Serviciile Express de livrare rămân în continuare atu-ul nostru. Livrăm în această lună în numele Moșului și nu numai în 4 -7 zile titlurile UK și 9-10 zile titlurile din SUA, la timp pentru a le face cadouri celor dragi de sărbători.Vă stăm cu drag la dispoziție pentru orice detalii, ca și până acum, ba chiar mai mult :)Mai găsiți recomandări Books Express în cel puțin două dintre revistele noastre preferate: Elle, Good Food, Beau Monde și Science World.  Mulțumim mult  Beau Monde pentru petrecerea sclipitoare de seara trecută, cel mai mare atu al lor credem că sunt oamenii care lucrează acolo, cum probabil ar trebui să fie peste tot. La cât mai multe ediții frumoase!Încheiem tot cu un citat descoperit pe pagina de Facebook a scriitoarei  Anne Rice, care mi se pare în spiritul perioadei care se apropie: ‘The Planet does not need more successfull  people. The planet desperately needs more peacemakers, healers, restorers, storytellers and lovers of all kinds.’Iar întrebarea zilei de azi este: ‘Ce este cu adevărat important pentru tine/ pentru voi?’Mulțumim mult, dragă Cititorule! 

Best Good Reads 2012

Cele mai bune cărți ale anului 2012 desemnate pe fiecare categorie (ficțiune, thriller, fantasy, SF, romance, istorie, non-ficțiune, carte copii, biografie etc.) de către cititori via GoodReads sunt:

 

Recomandări Elle de sub brad

Ne-am inspirat și noi din ghidul de sărbători ELLEcadouri, iată câteva dintre propunerile editorilor:

Mai multe idei de cadou în Christmas Boutique

 

Mai multe Cadouri. Jocuri. Jucării

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *