Să zicem…Nha Trang, Vietnam!

Asia de sud-est. De-a lungul coastei Mării Chinei de Sud, învecinându-se în vest cu statul Laos, în nord cu Republica Populară Chineză și în sud-vest cu Cambodgia, Vietnam sau Republica Socialistă Vietnam este poate cea mai prosperă țară din această zonă a continentului.

 Vă recomandăm astăzi, ca reper turistic demn de notat în topurile personale, orașul Nha Trang. Este un loc perfect pentru vacanțele calde, căci este situat pe coastă, scăldat de valurile Mării de Sud a Chinei. De fapt, Nha Trang îmbină gusturile tuturor: oraș și magazine pentru shopping, plaje frumos amenajate, care te invită să te bucuri de soare pe un șeslong alb, alături de un coktail răcoritor, vegetație abundentă, dealuri inconjurătoare, peșteri ce așteaptă să fie explorate și bineînțeles, nu în ultimul rând, monumente și temple specifice, a căror istorie te îmbie la curiozitate și cunoaștere.

Obiective turistice:

-National Oceanographic Museum of Vietnam – acvariu unde puteți admira diferite specii de pești.

-NhaTranglive – una dintre străzile populare din Nha Trang. Conține numeroase cafenele și o colecție impresionantă de picturi ale artiștilor locali.

-Alexandre Yersin Museum – muzeu de știința, dedicat doctorului elvețian Alexandre Yersin, care a studiat animalele infectate din Vietnam.

-Long Son Pagoda – important punct touristic datorită statuii lui Buddha.

-Po Nagar Cham Towers

-Fishing village – puteți închiria o barcă și alături de localnici să petreceți o zi relaxantă la pescuit, admirând totodată natura înconjurătoare.

-Nha Trang Cathedral – cu influențe catolice, catedrala se află pe un deal, iar împrejurimile sunt minunate.

-Monkey Island – o zi amuzantă printre…maimuțe.

Dacă doriți să vă bucurați de soare și apă, să înotați, puteți alege una dintre cele trei plaje: Doc Let beach, Bai Dai beach și Bai Duong Beach.

De asemenea, puteți petrece o zi vizitând cascadele și să faceți o baie sănătoasă în nămol: Yang Bay Waterfalls, Ba Ho waterfalls, Fairy Spring waterfalls, Thap Ba Hot Springs and Mud baths.

Printre cele mai renumite activități în Nha Trang, amintim: scufundările și snorkeling-ul. Cu această ocazie puteți vizita câteva dintre insulele imediat apropiate Nha Trang-ului. Pentru puțină adrenalină, și ne adresăm în special bărbaților, se pot înscrie la turul pe motociclete, sau pot practica ciclismul și raftingul. Doamnele se pot înscrie la clase de gătit, pentru a învăța câteva din secretele bucătăriei asiatice.

Nha Trang este într-adevăr o stațiune plină de oportunități când vine vorba de vacanță și relaxare. Nu treceți deci cu vederea Vietnamul.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Marie Beyle

Niciodată frumosul nu va înceta să ne inspire. Admir arta: natura înconjurătoare, literatura, pictura. Citesc și aprofundez istoria, pentru că "nu tot ceea ce este vechi este neapărat și demodat, după cum nu tot ceea ce este nou este și modern". Găsesc inteligență în zâmbetul unui copil și sunt de acord cu Mihai Eminescu când afirmă că "orice cap omenesc seamănă c-o odaie. Întrebarea e ce fel de odaie, ce aer, ce lumină e în ea și ce societate găsești".

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *