Romania Travel Guide

Poate fi un cadou nimerit pentru un  musafir din străinătate și util pentru oricine dorește să viziteze România:  un ghid scris într-o limbă de circulație internațională care să ofere cele mai interesante detalii despre locurile pe care România le are de oferit și de care foarte puțini știu, dar și despre cultura și istoria noastră, povestite în maniera cea mai atrăgătoare.Un ghid care să-i capteze atenția, să trezească  dorința de a mai reveni în țara noastră și să schimbe poate prejudecățile cu care sosesc cei mai mulți turiști. Ei bine, noi v-am pregătit căteva exemple care să va determine chiar și pe voi să aflați cât mai multe despre țara natală, o dată cu curiozitatea celor proaspăt sosiți în România.   

Puteți opta pentru un ghid al obiceiurilor și al culturii din România, și anume: “Romania – Culture Smart!” – The Essential Guide to Customs & Culture. De asemenea, dacă aveți un vizitator pasionat de istorie, “Romania – An Illustrated History” îi va prezenta toate detaliile în legătură cu cele mai importante momente istorice.

 
Romania:  An Illustrated History

În cazul în care persoana cu care aveți de a face este mai realistă și nu dorește o variantă a României mai înfrumusețată, ci cea adevărată, fără perdea, îi puteți oferi “The Rough Guide to Romania“. Aceasta cuprinde peisaje sălbatice, elemente ale culturii tradiționale, castele antice, dar și multe alte detalii și sfaturi utile în legătură cu tot ce poate întâlni un turist în România. Iar dacă doriți o carte care să le cuprinda pe toate, puteti încerca “România Insight Guide“, alcătuit de Discovery Channel.

 

займ онлайн rusbankinfo.ru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *