Romania, pregătește-te pentru Red Hot Chili Peppers!

 

Pentru cine nu știe, Anthony Kiedis este solistul trupei Red Hot Chili Peppers, cunoscut pentru viața agitată, consumul de droguri, dar și pentru șarmul aparte.  Când nu concertează, înregistrează sau droghează, are timp să mai scrie versuri și câte o carte, care face furori în rândul fanilor Red Hot Chili Peppers, dar nu numai.

Autobiografia lui, Scar Tissue, a fost bestseller internațional, datorită faptului că a demontat multe mituri cu privire la viața și evoluția lui din lumea muzicală.  Cartea nu are o structura literalmente narativă și pentru un muzician care și-a petrecut mai bine de jumătate din viață, fie în stare de ebrietate sau pe o mare de droguri, Kiedis, reușește să realizeze o analiză corectă, onestă și detaliată a vieţii sale. Anthony Kiedis și Red Hot Chili Peppers par că nu îmbătrânesc și continuă să adune fani din toate generațiile.

Anthony și trupa lui vor concerta și în România anul acesta, în data de 31 august, pe Național Arena:

 

Vezi toate cărţile din categoria Arte și Divertisment.

Pentru orice detalii  şi întrebări vă stăm la dispoziţie. Contactaţi-ne!

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

1 thought on “Romania, pregătește-te pentru Red Hot Chili Peppers!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *