Roman nou de Johnathan Franzen

Cea mai nouă carte de Jonathan Franzen, Purity, va fi publicată în data de 1 septembrie la editura Harper Collins.

Purity este o comedie cu nuanțe dark, idealism tineresc, fidelitate extremă și … crimă :).  Autorul celebrelor The Corrections și Freedom a creat o serie nouă de personaje originale și pline de viață: californieni și est-germani, părinți buni și părinți răi, jurnaliști și sportivi, pe care le trece printr-o serie de planuri inedite.

“Secrets were power. Money was power. Being needed was power. Power, power, power: how could the world be organised around the struggle for a thing so lonely and oppressive in the having of it?”

Franzen este un autor important al tipurilor noastre, iar pe lângă ultimele cărți de ficțiune publicate, acesta a scris și mai multe lucrări de nonficțiune și traduceri precum: The Kraus Project, Farther Away sau How to Be Alone.

Cartea poate fi precomandată aici

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *