Retrospectivă profesională

Cele 12 principii ale loialităţii

BusinessTaming the Search–and–Switch CustomerDe ceva timp lumea pare tot mai agitată şi în căutare de soluţii noi, din păcate şi clienţii. Modalităţile de identificare a alternativei sunt nenumărate iar preţul începe să joace un rol important.Pentru a contracara riscul de pierdere al clienţilor sau ameninţaţi de iminenţa acestui fenomen, se preferă de cele mai multe ori concesii de preţ în schimbul păstrării portofoliului şi a evitării unor eventuale probleme mai mari.Citește mai departe


 

Kotler și Keller: Marketing Management în Europa

MarketingEdiția americană a este cea mai importantă carte de marketing din lume prin conținutul și structura sa, ce reflectă în mod elocvent schimbările în teoria și practica de marketing. Inspirata din aceasta, noua versiune europeană face referire concretă și directă la provocările practicienilor din aria noastră geografică. Kotler trasează soluții la probleme strict europene, toate studiile de caz și exercițiile au fost rescrise pentru a rezona cu situațiile specifice piețelor din acestă regiune.Citește. Află mai mult!


 The Concept of MindPsihologiePoate cea mai mare lovitură pe care a primit-o orgoliul uman în secolul trecut a fost ideea că nu avem minte, nu e vorba despre sensul peiorativ – căci faptul că suntem proști a fost mai mereu evident printre filosofi –ci despre o eroare categorială, în cuvintele lui Gilbert Ryle: în timp ce corpurile umane există în lumea fizică și se supun legilor naturii, mintea se află în altă parte, într-un altfel de lume, imaterială, nesupusă legilor naturii și la care nu are acces decât persoana care deține acea minte. Prin urmare, avem două categorii de fenomene – unele fizice și unele mentale.Citește. Află mai mult!    

Despre Peticel

HandmadeSăptămâna trecută s-a terminat concursul de pe Breslo și premiul nostru special a mers la Peticel. Ne-a cucerit cu un cor de îngerași făcuți din hârtie de ziar, numai din știri bune, numai buni de agățat în brad sau la fereastră. Pe de altă parte ne-au plăcut tare mult și restul obiectelor create de ea, așa că am decis să-i dăruim cele două cărți de business pentru handmade: The Longer Long Tail (C. Anderson) și The Handmade Marketplace (K.Chapin).Citește. Află mai mult! 

Gourmet Christmas

CookingCurs GourmetDupă cum spun cei de la Societe Gourmet: ‘fiecare Cooking Class este o creație a chef-ului german Daniel Wendorf, care și-a propus să vă dezvăluie tehnici de preparare din bucătăria fine dining.’ Puteți primi  un ceritificat de cadou personalizat și flexibil ca perioadă pentru viitorul cursantCitește. Află mai mult!   

Japan Fashion Now

ModăOamenii de știință au recunoscut de multă vreme semnificația revoluției japoneze “fashion revolution”, când în anii 1980 designeri avangardiști precum Issey Miyake, Yohji Yamamoto și Rei Kawakubo au introdus un nou concept despre modă. Dar ce s-a mai întâmplat de atunci și până acum?Citește. Află mai mult!  

Microsoft Press 2011

ITGăsiți informațiile de care aveți nevoie pentru a învăța în propriul ritm, stăpâniți tehnologiile Microsoft, fiți mai productivi și nu în ultimul rând avansați în carieră!De peste 25 de ani Microsoft Press ajută profesioniștii IT, dezvoltatorii software și utilizatorii de aplicații să-și dezvolte cunoștințele tehnice prin cărți de cea mai bună calitate scrise de experți ai domeniului cum ar fi Cliff AtkinsonEd BottKalen DelaneyCharles PetzoldDino EspositoSteve McConnell și William Stanek.Citește. Află mai mult!

Android Development

ITAndroidÎn ianuarie 2011 Android a devenit cea mai populară platformă mobilă pe piața din Statele Unite, deși în întreaga lume Symbian încă ocupă primul loc, dar foarte probabil nu pentru mult timp. Numărul de aplicații Android crește într-un ritm accelerat în timp de ritmul de creștere al Apple App Store este în scădere. Iar veștile bune pentru platorma Android continuă să vină. Zilele trecute a fost lansat serviciul de in-application billing, ceea ce oferă noi posibilități pentru dezvoltatori, permițând noi modele de business: aplicații care sunt gratuite pentru funcțiile de bază dar cele avansate sunt doar contra cost, sau abonamente pentru conținut premium, etc. Deasemenea toți marii fabricanți au anunțat deja un număr impresionant de noi modele de telefoane. Evident și piața de tablete este într-o plină expansiune în special o dată cu lansarea Android 3.0 Honeycomb.Citește. Află mai mult!

GMAT.Graduate Management Admission Test

BusinessItem ThumbnailExamenul Graduate Management Admission Test (GMAT) este destinat celor care doresc să urmeze un program MBA sau oricare alt program de master ce prevede suţinerea acestei testări.GMAT reprezintă o evaluare computerizată standard, fiind aplicat în selecţionarea candidaţilor la admiterea unui program MBA. Acest model de testare se mai aplică pentru admiterea la programe doctorale axate pe Business, în domenii ca Finanțe sau Economie.Citește. Află mai mult!


Kinetoterapie

Item ThumbnailChinetoterapie, ortografiată și kinetoterapie, denumită și chineziterapie sau kinetologie medicală este un tip de gimnastică medicală, care înseamnă, etimologic, terapia prin mișcare.Se folosește pentru recuperare medicală și constă, pe lângă efectuarea unor exerciții, într-un ansamblu de tehnici și metode aplicate în funcție de fiecare persoană și afecțiunea pe care o prezintă.Citește. Află mai mult!

Ina Todoran: Stilul meu de viață

Nutriție & more

Luna Trăiesc sănătos culminează la Books Express cu un interviu cu Ina Todoran. Dar poate nu știți încă cine este ea.Vi s-a întâmplat vreodată să întâlniți o persoană care pur și simplu radiază? Aceasta a fost prima mea impresie legată de Ina  acum doi ani când am întâlnit-o și de atunci nu s-a schimbat nimic. 

Dacă nu o cunoașteți încă, vă invit să faceți cunoștință în cele ce urmează, iar dacă îi urmăriți blogul și postările de pe Facebook, sigur vă va face  plăcea să o reîntâlniți aici. Îi mulțumim că ne-a acordat o parte din timpul ei puțin acum – fiind proaspătă mamă de fetiță alintată Cupcake –  și din sufletul ei mare. 🙂Citește. Află mai mult!


Professional interviews: Darius Panaite

Premiul “Cititor profesionist” a mers la Darius Panaite, pentru lista “Cărți necesare unui desenator profesionist“. Lista lui ne-a impresionat într-un mod plăcut prin numărul de cărți alese, prin descrierile pe care le-a strecurat la cele mai importante și mai ales prin introducerea oferită listei din care răzbate dedicația lui pentru desenat. Fără alte adăugiri, vi-l prezentăm pe Darius.Citește. Află mai mult!


Professional Interviews: Raluca BlagaDe când am început concursul Professional Contest ne-am dorit să vă cunoaștem mai bine pe voi și profesiile voastre. Așa că ne-am decis să facem câte un scurt interviu cu fiecare câștigător, iar prima este Raluca Blaga.Raluca a primit cele mai multe Like-uri în concursul nostru pentru lista “Tragicul în dramaturgia irlandeză contemporană” și a câștigat astfel premiul Cel mai iubit cititor. O invităm la o scurtă prezentare.


foto:Dan PredescuCitește. Află mai mult!

Clinical Cases Uncovered

MedicinăClinical Cases Uncovered prezintă o serie de cazuri clinice  din mai multe domenii medicale esențiale.  Acest nou mod de  abordare practic vine în sprijinul medicilor și studenților mediciniști printr-o completare adecvată a teoriei de specialitate.Sunt prezentate scenarii și soluții într-0 manieră ușor de folosit.  Fiecare caz este prezentat în modul în care l-ați experimenta în viața reală, iar deciziile și rezultatele acestora sunt bazate pe fapte.Citește. Află mai mult!   

Professional Interviews: Chris Nemeș

Fotografie

Chris Nemeş a fost unul dintre participanții la “Professional Contest” și câștigătorul unui premiu de 100 ron în cărți. Ne-au plăcut foarte mult atât lista pe care a făcut-o pentru concurs, cât și site-ul său de fotografie, așa că îl rugăm să ne dezvăluie mai multe informații despre el și profesia sa.Povestește-ne un pic despre tine, cum ai ajuns sa te ocupi de fotografie și de când practici meseria asta?De mic îmi aduc aminte că eram atras de desen şi pictură. Împrumutam de la un prieten cărţi în engleză cu lecţii de desen, şi astfel, cu dicţionarul englez-român într-o mână şi creionul în cealaltă, încercam să descifrez tainele aşternerii cărbunelui pe hârtie.Citește. Află mai mult! 

Dance, dance, dance

CoregrafieDANS, dansuri, s. n. Ansamblu de mișcări ritmice, variate ale corpului omenesc, executate în ritmul unei melodii și având caracter religios, de artă sau de divertisment.

Citește. Află mai mult!

10 mari descoperiri: Astronomie

Descoperirea universului în expansiune a confirmat că existența noastră a avut un început cataclismic. Teoria Big Bang-ului a fost astfel, validată. Cercetătorii antichității și cei contemporani împartasesc, de secole, aceeași caracteristică comună și perpetuă: tenacitatea în construirea de instrumente de cercetare mai puternice și mai performante și curiozitatea de a descoperi originile universului, misterul existentei și calea spre viitor.

Citește. Află mai mult!

10 mari descoperiri: Medicină

Dacă toate vasele de sânge ale unei singure persoane ar fi puse în linie dreaptă, ar depăși lungimea de 95.000 km, ceea ce reprezintă de două ori mai mult decât circumferința Pământului la Ecuator. Corpul uman ascunde încă secrete fascinante, în ciuda tuturor descoperirilor de până acum, din istoria medicinei.

Citește. Află mai mult!

Top Make-up Bestsellers 2011

Make-upCele mai populare cărți în America în 2011 în domeniul machiajului.Citește. Află mai mult!

Social Media Marketing

În ultimii ani alegerea unei cărți de social media marketing a devenit tot mai dificilă. Deși mulți autori scriu despre acest subiect, puțini sunt cei care oferă studii de caz sau care propun soluții concrete. Se mai adaugă și eterna cursă împotriva timpului, deoarece lucrurile în social media se schimbă rapid și ceea ce s-a scris în urmă cu câțiva ani nu mai este valabil astăzi. Vă propunem astfel un top de cinci cărți bune despre social media marketing, care merită citite.

Citește. Află mai mult!

 


Oxford Medical Handbooks

Oxford Medical Handbooks sunt cele mai cunoscute și mai răspândite cărți medicale de gen din lume.  Ele au fost concepute într-un format care să le facă ușor de consultat. Se adresează  medicilor specialiști, studenților, rezidenților, asistentelor, stomatologilor, paramedicilor și personalului adiacent din domeniul sanitar.

Citește. Află mai mult!

Paul Ekman

Psihologie“Most lies succeed because no one goes through the work to figure out how to catch them.” – Paul Ekman Citește. Află mai mult! 

Joburi UE

Competiție deschisă pentru specialisti (grad AD – administrator)

Citește. Află mai mult!   

Moleskine Business

Culture, imagination, memory, travel, personal identity

A trusted and handy travel companion, the nameless black notebook held invaluable sketches, notes, stories, and ideas that would one day become famous paintings or the pages of beloved books.Today, the name Moleskine encompasses a family of nomadic objects: notebooks, diaries, journals, bags, writing instruments and reading accessories, dedicated to our mobile identity. Indispensable companions to the creative professions and the imagination of our times: they are intimately tied to the digital world.Bags and cases

Citește. Află mai mult!ArhitecturăArhitectura cuprinde toate activitățile de design, de la arhitectură peisagistă  și design urban la detalii ale construcțiilor și piese de mobilier.Acest domeniu necesită manipularea și coordonarea materialelor, a tehnologiei, a luminii și a umbrelor.Arhitectura cuprinde, de asemenea, aspectele pragmatice ale realizării clădirilor și a structurilor, inclusiv programarea, estimarea costurilor și administrarea construcției.Citește. Află mai mult! 

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: aralya

Loving person, people watcher & listener, german teacher, enjoys working @Books Express Write me an e-mail at bogdana@books-express.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *