Reţeta de marţi: Tiramisu French Toast

Eu aştept întotdeauna cu nerǎbdare un nou episod din serialele mele preferate. Şi când apare, prelungesc puţin aşteptarea, unii îi spun pleasure delaying, îmi fac ceva bun, îmi gǎsesc cea mai potrivitǎ poziţie în scaun sau fotoliu şi mǎ înfrupt senzorial din toate care se aştern în faţa mea.

Acel ceva bun de ieri a fost Tiramisu French Toast. Adicǎ nişte friganele de la noi, îmbogǎţite cu puţin iz italian. Nu sunt bǎutoare de cafea, deşi adulmec cu nesaţ orice aromǎ îmi iese în cale. Pentru ness, în schimb, am o pasiune inefabilǎ. Nu-l beau, îl pun în prǎjituri.

Pentru o porţie din acest desert avem nevoie de: 2 felii de pâine pe care le înmuiem într-un amestec format din: 1 ou bǎtut bine, 3 linguri de lapte, o jumǎtate de plic de zahǎr vanilat Bourbon, 1 linguriţǎ de zahǎr brun, scorţişoarǎ dupǎ plac şi o jumǎtate de linguriţǎ de ness. Feliile bine îmbibate de sirop le prǎjim pe fiecare parte într-un cub de unt topit şi le scoatem pe o farfurie. Le ornǎm cu o cremǎ obţinutǎ din 3 linguriţe de mascarpone cu vârf, încǎ o jumǎtate de linguriţǎ de ness şi miere dupǎ gust. Presǎrǎm cu cacao şi adǎugǎm fructe. De data asta, eu am avut coacǎze, dar merge la fel de bine cu cǎpşuni sau zmeurǎ. Poftǎ bunǎ!

Mai multe reţete gǎsiţi aici.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Ioana Ristea

Sunt curioasǎ şi-mi place sǎ învǎţ, îmi sunt dragi oamenii şi imperfecţiunile lor, cred în armonie interioarǎ şi încerc sǎ mǎ joc cât mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *