Reţeta de marţi: Smoothie cu lapte de cocos şi cǎpşuni

Reţeta de azi e pe repede-înainte, cu gândul la picioare pline de nisip, bǎlǎcealǎ multǎ şi deasǎ, nas roşu şi braţe fierbinţi şi tolǎneli pisiceşti sub o umbrelǎ generoasǎ, cu o carte despre insule, drame şi aventuri în mânǎ. Smoothie-ul acesta e rǎcoritor şi chiar dacǎ nu aveţi pe cineva care sǎ vi-l înmâne gata fǎcut, îl puteţi pregǎti chiar voi deşi sunteţi, probabil, la fel de pleoştiţi ca mine în aceste zile de cǎldurǎ toropitoare.

200 ml de lapte de cocos, 25-30 de cǎpşuni de diferite mǎrimi, 3 linguriţe de miere (sau, dupǎ preferinţe, de dulceaţǎ) şi gheaţǎ, se pun în blender şi se ameţesc câteva secunde.

Rezultǎ o bunǎtate mǎtǎsoasǎ de bǎut în faţa calculatorului, pe balcon, în bucǎtǎrie, asta dacǎ nu sunteţi  cu adevǎrat norocoşi şi vǎ aflaţi deja într-un loc unde nu ştiţi ce zi e, unde oamenii par cǎ se mişcǎ mai încet şi unde vǎ place sǎ dansaţi noaptea, cu miros de mare în nǎri, picioare goale şi, în general, într-o stare cum nicǎieri altundeva nu poate exista.

Mai multe reţete gǎsiţi pe blogul meu.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Ioana Ristea

Sunt curioasǎ şi-mi place sǎ învǎţ, îmi sunt dragi oamenii şi imperfecţiunile lor, cred în armonie interioarǎ şi încerc sǎ mǎ joc cât mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *