Reţeta de marţi: Sandwich cu somon şi omletǎ

Nu cred cǎ o sǎ obosesc vreodatǎ din a lǎuda puterile miraculoase ale unui mic dejun copios. Nu e necesar doar pentru a avea un start în forţǎ, garantând o zi bunǎ, face bine şi la suflet. Sau cel puţin, mie îmi face. Şi atunci când mic-dejunul se compune numai din ingrediente super-gustoase, mi-e cu atât mai greu sǎ nu-l repet iar şi iar. Azi, un sandviş cu somon şi omletǎ.

Ȋntr-un bol, batem douǎ ouǎ, peste care turnǎm şi o gâlgâiturǎ de lapte. Se adaugǎ nişte ceapǎ roşie, pentru culoare, sare şi piper dupǎ gust. Se pune acest amestec într-o tigaie unde un cub de unt topit aşteaptǎ sǎ-şi facǎ treaba. Alchimia se întâmplǎ dupǎ câteva minute. Se întoarce omleta ca pe o clǎtitǎ şi se lasǎ la perpelit şi pe partea cealaltǎ.

Se ia de pe foc şi se lasǎ puţin sǎ se rǎceascǎ. Se taie apoi în jumǎtate şi se aşeazǎ pe o felie de pâine cu seminţe sau într-un croissant. Deasupra, se pune somonul afumat, suc de lǎmâie şi fire de mǎrar dupǎ bunul plac.

Merge la ceai, cu cafea, şi chiar în sufertaşul adus la serviciu. Sǎ aveţi o zi gustoasǎ!

Mai multe reţete gǎsiţi aici.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Ioana Ristea

Sunt curioasǎ şi-mi place sǎ învǎţ, îmi sunt dragi oamenii şi imperfecţiunile lor, cred în armonie interioarǎ şi încerc sǎ mǎ joc cât mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *