Reţeta de marţi: Sandviş cu somon

Sandvişul este ideea cea mai bunǎ atunci când vrei ceva simplu şi rapid. Eu tocmai m-am întors dintr-o cǎlǎtorie şi am apreciat sandvişurile pe care le aveam cu mine când eram plecatǎ toatǎ ziua la colindat şi nu aveam mereu ocazia sǎ mǎnânc în oraş. Plus cǎ un sandviş depinde doar de tine, de poftele şi inventivitatea ta. Aşa cǎ: exploraţi! Cine ştie ce combinaţie de gusturi veţi gǎsi!

Azi vin cu o reţetǎ cu somon. Mie-mi place mult, e unul din lucrurile mele favorite când vine vorba de mâncare. De la varianta clasicǎ, pe pâine unsǎ cu unt sau presǎrat peste pancakes de cartofi, somonul e un rege la mine-n frigider. Ȋncercaţi, când vǎ ţin buzunarele, şi pe cel sǎlbatic. E, zice-se, mai sǎnǎtos, cu un adaos mai mare de Omega 3.

Facem mai întâi un sos alb din 125 de grame de iaurt grecesc sau cremosso, în care se stoarce sucul de la o jumǎtate de lǎmâie şi se adaugǎ sare şi piper dupǎ gust.

Se taie pe lung o baghetǎ medie, se unge cu sosul de iaurt, se adaugǎ cam 50 de grame de somon afumat, se mai unge o datǎ cu iaurt şi deasupra se presarǎ mǎrar. Se mǎnâncǎ cu mare poftǎ.

Mai multe reţete gǎsiţi aici.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Ioana Ristea

Sunt curioasǎ şi-mi place sǎ învǎţ, îmi sunt dragi oamenii şi imperfecţiunile lor, cred în armonie interioarǎ şi încerc sǎ mǎ joc cât mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *