Reţeta de marţi: Salatǎ de ouǎ

Ziua bunǎ!

Sper c-aţi revenit toţi mai odihniţi şi mai veseli dupǎ mini-vacanţa de Paşte; mie, una, mi se pare cǎ am avea nevoie de odihnǎ în plus dupǎ orice fel de sǎrbǎtoare, dar sper sǎ mǎ înşel.

Cum tocmai am mâncat ouǎ roşii la fiecare masǎ timp de cel puţin douǎ zile, dar tot dǎm de ele prin frigider şi probabil mustǎcim la vederea lor, vǎ recomand azi sǎ le puneţi într-o salatǎ.

O schimbare binevenitǎ, cel puţin pentru mine, mai ales cǎ poate fi combinatǎ cu tot felul de legume, practic ce vǎ prisoseşte sau este în pericol de a expira.

Avem nevoie de:

Ouǎ (eu am folosit 8 ouǎ roşii)

Ceapǎ verde

Mǎsline

Un castravete

Mǎrar

Iaurt cremos

Muştar

Am procedat aşa: Am tǎiat ouǎle în cubuleţe mici şi le-am amestecat cu partea albǎ de la o legǎturǎ de ceapǎ verde, tocatǎ mǎrunt, un castravete, tocat şi el, şi nişte mǎsline negre, ciopârţite cu cuţitul. Am dat deoparte.

Ȋn alt bol, am amestecat câteva linguri de iaurt grecesc cu una-douǎ linguri de muştar, am pus amestecul peste salata de ouǎ şi am amestecat pânǎ la omogenizare. Am asezonat cu sare şi piper.

La sfârşit, am spǎlat şi tǎiat mǎrunt o legǎturǎ de mǎrar şi am adǎugat-o peste salatǎ. Am mâncat cu o pâine cu seminţe foarte gustoasǎ.

Poftǎ bunǎ!

Mai multe reţete gǎsiţi aici.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Ioana Ristea

Sunt curioasǎ şi-mi place sǎ învǎţ, îmi sunt dragi oamenii şi imperfecţiunile lor, cred în armonie interioarǎ şi încerc sǎ mǎ joc cât mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *