Reţeta de marţi: Muffins cu rozmarin, cheddar şi nuci pecan

Cu toţii am gustat puţin mai mult din bunǎtǎţile de pe masǎ, dar acum cǎ sǎrbǎtorile au trecut, revenim la obiceiurile alimentare dinaintea exceselor. Azi ne delectǎm cu nişte muffins sǎraţi, buni şi pentru o searǎ în doi, şi pentru o petrecere cu prietenii.

Ingrediente:450 de grame fǎinǎ1 linguriţǎ sare1 lingurǎ de rozmarin proaspǎt, tocat fin + câteva rǎmurele pentru ornat180 de grame cheddar100 grame mozzarella60 de grame nuci pecan tocate2 ouǎ310 ml lapte bǎtut80 grame unt nesǎrat, topitPreparare:

Se încǎlzeşte cuptorul la 180 de grade.

Se pun fǎina, sarea, rozmarinul, trei sferturi din cheddar-ul ras, mozzarella rasǎ şi jumǎtatea din cantitatea de nuci pecan tocate într-un bol şi se amestecǎ. Facem o gaurǎ în mijlocul acestui amestec şi adǎugǎm ouǎle, laptele bǎtut şi untul şi amestecǎm pânǎ ce compoziţia se omogenizeazǎ.

Punem acest amestec în 6 forme de muffins şi presǎrǎm deasupra cheddar-ul, nucile pecan şi rozmarinul rǎmase. Se lasǎ la cuptor 25-30 de minute sau pânǎ trec testul cu scobitoarea. Se scot din cuptor şi se lasǎ în forme pânǎ se rǎcesc. Se servesc alǎturi de castraveţi muraţi, cheddar sau chutney.

Reţetǎ tradusǎ de aici.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Ioana Ristea

Sunt curioasǎ şi-mi place sǎ învǎţ, îmi sunt dragi oamenii şi imperfecţiunile lor, cred în armonie interioarǎ şi încerc sǎ mǎ joc cât mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *