Reţeta de marţi: Migdale la cuptor în crustǎ de zahǎr şi scorţişoarǎ

De la un timp mǎ tot uit la seriale. Am vǎzut 2 Broke Girls, sunt la zi, dar gata cu el, nu mǎ amuzǎ deloc, era genul de serial pentru trecut timpul mai repede, aştept cu sufletul la gurǎ urmǎtorul New Girl, sunt fan înrǎit The Walking Dead, am început sǎ mǎ plictisesc de Game of Thrones, m-am uitat la primul sezon din In Treatment şi mi-au plǎcut câţiva pacienţi, dar visam noaptea urât şi m-am oprit, am vǎzut primul episod din Mad Men şi am crezut cǎ m-a prins, dar de douǎ sǎptǎmâni n-am mai încercat sǎ mǎ uit la el pentru cǎ am descoperit Downton Abbey. Şi pentru cǎ sunt atât de multe şi vreau sǎ mǎ uit la toate, simt uneori nevoia de ronţǎit.

Daaaaar… Am descoperit cǎ popcornul e prea sǎrat (!), iar chips-urile îmi plac azi, dar nu şi mâine. Dau vina pe primǎvarǎ. Aşa cǎ-mi fac. De la saleuri la scones. Olive-cheesy bread şi brioşe. Sau migdale la cuptor.

Se face aşa:

Se încǎlzeşte cuptorul la 130 de grade.

Se bate 1 albuş cu o linguriţǎ de apǎ. Se adaugǎ 250 de grame de migdale crude şi se amestecǎ pânǎ ce sunt acoperite integral de mixtura de albuş cu apǎ.

Se amestecǎ 4 linguri de zahǎr brun cu o lingurǎ de scorţişoarǎ şi un praf de sare şi se adaugǎ peste migdale. Se amestecǎ bine pânǎ ce zahǎrul este repartizat uniform peste migdale.

Se rǎstoarnǎ pe o foaie de copt şi se lasǎ la cuptor cam 1h15’, agitând tava sau rǎsfirând migdalele cu o linguriţǎ la fiecare 20 de minute.

Vizionare plǎcutǎ!

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Ioana Ristea

Sunt curioasǎ şi-mi place sǎ învǎţ, îmi sunt dragi oamenii şi imperfecţiunile lor, cred în armonie interioarǎ şi încerc sǎ mǎ joc cât mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *