Reţeta de marţi: Limonadǎ cu pepene roşu

A apǎrut. L-am vǎzut tronând ţanţoş la tarabe şi în supermarketuri, m-am mirat puţin zicându-mi cǎ e poate prea devreme pentru el, dar tot mǎ bucur ca un copil când mǎ moscolesc de pepene roşu atunci când îl mǎnânc.

Nu apreciez foarte tare limonadele pentru cǎ, în general, o reţetǎ dintr-o ceainǎrie sau un bar n-are cum sǎ foloseascǎ exact cantitatea de zahǎr sau miere de care ai nevoie şi care-ţi place, aşa cǎ e întotdeauna mai bine sǎ-ţi pregǎteşti singur ceea ce ţi se potriveşte.

Şi cum nimic nu e mai simplu ca o limonadǎ, iatǎ ce îţi trebuie pentru cea cu pepene roşu: pentru douǎ porţii, tai douǎ felii de pepene mari, scoţi sâmburii şi le pui în blender. Adaugi zeama de la o jumǎtate de lǎmâie şi blitzuieşti câteva secunde. Adaugi apǎ şi torni în pahare, ornând pe fiecare cu frunzuliţe de mentǎ rupte cu mâna. Rǎmâne la latitudinea ta dacǎ mai adaugi zahǎr sau miere, poate ai noroc şi dai de un pepene foarte dulce şi nu-ţi mai trebuie decât câteva bucǎţi de gheaţǎ. Sorbi şi te rǎcoreşti!

Mai multe reţete gǎseşti aici.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Ioana Ristea

Sunt curioasǎ şi-mi place sǎ învǎţ, îmi sunt dragi oamenii şi imperfecţiunile lor, cred în armonie interioarǎ şi încerc sǎ mǎ joc cât mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *