Reţeta de marţi: Chocolate-avocado pudding

Pentru zile ca aceasta, când n-ai vrea sǎ ieşi şi sǎ faci, ci doar sǎ stai sub pǎtura cǎlduroasǎ, uitându-te la televizor, chicotind la un serial amuzant, dezlegând sudoku, citind sau orice vǎ face pe voi sǎ vǎ simţiţi bine, am o reţetǎ delicioasǎ şi rapidǎ, iar ingredientul special din ea vǎ va face sǎ nu aveţi prea multe remuşcǎri (da, pe voi, fetelor, pe voi!).

Avocado are grǎsimi sǎnǎtoase, este unul din puţinele alimente care conţine toţi cei nouǎ aminoacizi esenţiali funcţionǎrii organismului, este energizant şi previne artroza, printre altele. Ȋn combinaţie cu ciocolata, nu poate decât sǎ multiplice binefacerile acesteia şi sǎ îmbogǎţeascǎ gustul preparatului.

Folosim un avocado bine copt pe care-l tǎiem în sferturi şi pe care-l punem în blender, alǎturi de 50 de grame de cacao, 50 ml de lapte, 50 ml de miere şi o picǎturǎ de esenţǎ de vanilie sau, şi mai bine, extract de vanilie. Se blenduiesc pânǎ când se transformǎ într-o pastǎ omogenǎ, se dǎ la frigider câteva minute, dacǎ rezistaţi, şi se mǎnâncǎ cu poftǎ. Dacǎ-l însoţiţi cu un ceai condimentat, cu lapte şi miere, veţi avea, garantat, o zi mai dinamicǎ.

 Puţinǎ pacienţǎ, vine ea şi primǎvara! :)Mai multe reţete gǎsiţi aici

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Ioana Ristea

Sunt curioasǎ şi-mi place sǎ învǎţ, îmi sunt dragi oamenii şi imperfecţiunile lor, cred în armonie interioarǎ şi încerc sǎ mǎ joc cât mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *