Reţeta de marţi: Bruschette pentru mic dejun

Cadorisitǎ cu o astenie de toatǎ frumuseţea, rǎspund vremii cum pot eu mai bine: îmi fac provizii de vitamine şi iau un mic dejun consistent. Vedeţi, partea a doua a frazei de mai sus e o constantǎ la mine, dar sper sǎ ajute mai mult acum când corpul o ia înaintea vremii şi e cumva nemulţumit de asta.

Bruschettele sunt o alegere inspiratǎ pentru orice mic dejun sau gustare, dacǎ mǎ întrebaţi pe mine. Se fac repede şi pot fi ornate cu ingredientele voastre preferate. Eu mi-am fǎcut una dulce şi una sǎratǎ. Pentru echilibru :).

Pentru cea dulce, alegem o Wasa sau prǎjim o felie de pâine şi îi punem deasupra un amestec de ricotta cu zahǎr vanilat Bourbon şi puţinǎ miere. Ȋi punem moţuri din boabe de struguri şi o mai picurǎm cu încǎ puţinǎ miere.

Bruschetta sǎratǎ o ornǎm cu o frittata din câteva ouǎ de prepeliţǎ, bǎtute bine, peste care adǎugǎm pǎlǎrioare de la câteva ciuperci, piper şi telemea de caprǎ. Putem adǎuga ceapǎ verde şi ardei gras, dacǎ frigiderul e bogat în ele.

Mic-dejunul meu perfect mai conţine şi un croissant şi ceai fierbinte, neapǎrat. Oricum ar fi al vostru, sper sǎ vǎ dea energie şi sǎ aveţi o zi bunǎ.

Mai multe reţete gǎsiţi aici.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Ioana Ristea

Sunt curioasǎ şi-mi place sǎ învǎţ, îmi sunt dragi oamenii şi imperfecţiunile lor, cred în armonie interioarǎ şi încerc sǎ mǎ joc cât mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *