Resident Evil: Retribution

Milla Jovovich si Paul W.S. Anderson au anuntat un nou film din seria ‘Resident Evil’, intitulat Retribution.

In septembrie anul trecut, dupa ce s-a lansat Resident Evil: Afterlife 3D, actrita principala Milla Jovovich era increzatoare ca, impreuna cu sotul ei si in acelasi timp regizorul filmului Paul W.S. Anderson, se vor intoarce pentru a cincea parte a francizei. De atunci nu s-a mai aflat nimic clar despre aceasta productie, dar surse din industria cinematografica au prezentat drept sigura informatia ca Jovovich si Anderson se vor intoarce cu Resident Evil: Retribution. Anderson va regiza filmul dupa propriul scenariu de aceasta data, dar desi nu se stie aproape nimic despre detaliile povestii, s-au aflat cateva lucruri despre personaje.

Se pare ca Alice (Milla Jovovich) va face in acest film o calatorie intre Toronto, Canada si Tokyo, Japan. De asemenea, Jill Valentine se va reintoarce in aceasta serie si, desi Sienna Guillory a confirmat pe twitter ca va aparea in noul film, se pare ca rolul va fi redistribuit. Impreuna cu cele doua actrite, va fi Barry Burton, membru al S.T.A.R.S. (Special Tactics And Rescue Service) si Leon Scott Kennedy, un agent guvernamental si fost ofiter al Departamentului de Politie din Raccoon City.

Cand Jovovich a vorbit despre aceasta parte, a spus: “Am vorbit cu foarte multi fani pe Twitter si alte retele sociale, si probabil va fi unul dintre primele filme in care vom dori cu adevarat ca fanii sa vada ceea ce isi doresc si ce personaje doresc sa vada. Va fi un proces mult mai interactiv.” Filmul va fi lansat in 14 septembrie 2012.

Primele patru filme din seria Resident Evil au fost:-Resident Evil (2002)-Resident Evil: Apocalypse (2004)-Resident Evil: Extinction (2007)-Resident Evil: Afterlife (2010)

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Jovi Ene

Editor, iubitor de carti si filme, Project Manager al Filme-carti.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *