Regulament și condiții de concurs

Participanți

 1. Pentru a putea participa este necesar să aveți cont de utilizator pe Books Express sau Film Express.
 2. Fiecare utilizator poate participa cu o singură intrare în concurs.
 3. Ne rezervăm dreptul să eliminăm din concurs intrările pe care le considerăm nepotrivite (de ex. cele care nu au legătură cu tematica concursului).
 4. Prin înscrierea la concurs participanții sunt de acord să nu întreprindă nici o acțiune care să dăuneze imaginii Books Express/Film Express și a partenerilor lor.
 5. Participanții își pot populariza intrările în concurs folosind butoanele de Share sau orice alte metode cred de cuviință, fără însă a recurge la metode frauduloase.
 6. Premierea câștigătorilor se face la finalul concursului în urma contabilizării voturilor obținute de către participanți.

Votare

 1. Pentru a putea vota nu este necesar să aveți cont de utilizator.
 2. O persoană poate vota una sau mai multe intrări în concurs.
 3. O persoană poate vota o singură dată un participant.
 4. Un utilizator nu se poate vota pe el însuși.
 5. Este interzisă orice metodă de obținere automată a voturilor.  Toți participanții care vor utiliza metode frauduloase pentru a obține voturi, vor fi descalificați.
 6. Metodele de vot sunt verificate continuu pe întreaga perioadă a concursului cât și la finalul acestuia. Ne rezervăm dreptul de a exclude din concurs participanții asupra cărora planează suspiciunea de fraudă.

Orice încălcare a acestui regulament poate duce la eliminarea din concurs a utilizatorului.Înscrierea în concurs echivalează cu acordul în ceea ce privește termenii acestui regulament.Ne rezervăm dreptul să modificăm acest regulament fără o notificare prealabilă.займ онлайн rusbankinfo.ru