Redecorare în tendințe

Spațiul în care ne petrecem majoritatea timpului este, desigur, căminul nostru. Acesta trebuie sa ne ofere nu doar siguranță și confort, ci și o stare de bine, să ne permită să ne relaxăm corespunzator și să ne încărcăm bateriile pentru a face față fiecărei zilei. Stilul în care ne este decorată casa, culorile care predomină și așezarea mobilei, sunt elemente destul de importante care ne pot influența dispoziția și creativitatea. Dacă dorești să faci o schimbare în viața ta, trebuie să începi prin pregătirea spațiului destinat relaxării tale, precum dormitorul.

 Stilul în care ne este decorată casa, culorile care predomină și așezarea mobilei, sunt elemente de importante care ne pot influența dispoziția și creativitatea.

Primăvara este momentul ideal pentru a redecora, iar tendințele anului 2012 îți oferă libertatea de a experimenta și de a combina culori ce te vor influența pozitiv. În acest an designerii ne recomandă combinații de culori pe care nu le-am asocia în mod normal, nuanțe intense, tonuri echilibrate, care să îi ofere casei tale o nouă personalitate. Îndrăznește să celebrezi culorile neon, verdele flosforescent, galben și roz, acestea vor fi o pată de culoare în casa ta proaspăt decorată. Deoarece aceste culori vor atrage atenția suficient, trebuie să le combini cu nuanțe neutre precum alb și gri. Poți de asemenea, să combini stiluri decorative, precum un interior minimalist, cu mobilier cu accente Art Noveau.

În acest an designerii ne recomandă combinații de culori pe care nu le-am asocia în mod normal, nuanțe intense, tonuri echilibrate, care să îi ofere casei tale o nouă personalitate.

Desigur, acestea sunt doar sugestii care te vor ajuta în realizare unui decor în tendinte, dar el trebuie să poarte amprenta personalității tale. Alegeți doar ceea ce te inspiră și lasă-ți creativitatea să decidă asupra celor mai de efect combinații.

Te poți inspira de aici:

 

Vezi toate cărțile de Design Interior.

Pentru orice detalii  și întrebări vă stăm la dispoziție. Contactați-ne!

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *