Recomandări

Minola Jac

De (de)formaţie jurnalist, în prezent consultant corporatist, am descoperit în ultimii ani gătitul. Din greseală. Cred că, de fapt, căutam o supapă prin care să prăjesc, aburesc, clocotesc şi să dospesc toate bucuriile şi frustrările de zi cu zi. 


Iulia Dobre-Trifan

Sunt inginer şi jurist, conform instituţiilor absolvite, trainer şi coach, conform practicii şi preocupărilor. Îmi plac IT-ul, dezvoltarea de software şi activităţile conexe. Şi îmi plac călătoriile, arhitectura medievală, arta impresionistă şi jocurile. 


Vasile Decu

Pentru mine, cărţile au fost cel mai bun profesor, pe care îl voi asculta probabil şi la pensie. Este o dependenţă, dar una minunată! Raiul meu este plin de cărţi, cât şi de cafea – băutura cea mai bună din lume. 


 Irina Markovits

Îmi place să cred că în ADN-ul meu se amestecă rafturile de cărţi cu umeraşele de haine. Mai am şi acum – ascunsă pe undeva, pe un raft – prima ediţie din “Legendele Olimpului”: tocită, cu pagini “cu urechi”, dar ştiută din scoarţă în scoarţă.


Bogdana Simina Voican

Bogdana Simina Voican Jurnalist de profesie – am călcat prima oara într-o redacție la 15 ani! – și Public Relations Officer pentru proiecte de suflet: târgul de bijuterie contemporană Autor și platforma Extins.com, Books Express.


Florin Popa

Florin Popa Sunt un băiețel de 35 de ani care  încă se mai joacă cu mașinuțele. Și pentru că pe cartea mea de vizită scrie redactor la TopGear, mai sunt și plătit pentru asta. Din fericire.


Raluca Văcaru aka Mărgeluța

Raluca Văcaru Raluca sau Mărgeluța este cea mai nouă colegă a noastră de la Books-Express, dar este în același timp o veche prietenă. Raluca este un copil mare, se uită la desene animate, face bijuterii din mărgele – de aici i se trage și pseudonimul ‘ Mărgeluța’, citește cărți pentru copii și îi place ciocolata.


Puck

Bloggeriţă biciclistă, absolventă cândva de Litere, actualmente profesoară melomană, altfel personaj retras şi discret de provincie, amatoare de literaturi şi ceaiuri fine, asortate cu o pisică în orice culoare.


Monica Anastase

Sunt actriţă, interpret, asistentă personală şi de producţie când şi când, iubita unui bărbat frumos şi deştept şi mai sunt bucureşteancă. Pot părea arogantă, tăcută, nepăsătoare, şi uneori chiar aşa şi sunt. Alteori nu.

Miruna Popescu

Dragostea pentru cărţi mi-a ghidat paşii de mic copil. Acum, ceva mai mare, am descoperit o nouă pasiune. Aceea de a motiva şi încuraja, de a-i învăţa pe copii să devină cititori, de a-i învăţa să iubească cărţile şi limba germană.


  займ онлайн rusbankinfo.ru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *