Recomandări de la editura Wiley (Business)

Cele mai bune cărți de business

 

Editura Wiley publică unele dintre cele mai bune cărți de specialitate, atât de afaceri cât și din alte domeniii specifice precum: arhitectură, medicină, calculatoare și IT, lifestyle, științe, educație, inginerie, etc.

Titlurile de business sunt foarte bine structurate, o combinație potrivită între teprie și exemple practice. La editura Wiley sunt publicate atât cărți în limba engleză, cât și în limba germană.

Pentru perspective noi în afaceri, idei inspirate și alegerile manageriale cele mai bune, cărțile de afaceri publicate de editura Wiley o să vă fie cu siguranță de ajutor.

Management

Vânzări și marketing

Economie și finanțe

Training & HR

Dezvoltarea carierei

Prețuri speciale

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *