Recomandarea săptămânii: The Secret Service de Mark Millar

Săptămâna aceasta rulează în cinematografele din România filmul Kingsman: Serviciul secret (Kingsman: The Secret Service ), inspirat din revista de benzi desenate cu spioni The Secret Service, scrisă de Mark Millar, autorul celebrei serii de benzi desenate “Kick-Ass“, şi ilustrată de Dave Gibbons.

Revista de benzi desenate “The Secret Service” a fost publicată în anul 2012 şi urmăreşte aventurile celui mai bun agent secret din lume. În timp ce lucrează la cel mai important caz din cariera sa, Jack London, un agent secret britanic îşi ia nepotul sub aripa lui protectoare, după ce acesta este arestat în timpul unor proteste din Londra. Băiatul se îndreaptă direct spre o celulă de închisoare când unchiul său intervine şi încearcă să-i ofere o nouă viaţă, antrenându-l să devină spion. Hainele de stradă ţipătoare şi bijuteriile voluminoase ale lui Gary sunt înlocuite cu un costum elegant şi o umbrelă antiglonţ, iar Jack şi Gary călătoresc acum în jurul lumii pentru a deconspira un complot care leagă răpirea unuia dintre cei mai faimoşi oameni de ştiinţă din lume de un plan care vizează eradicarea a 90% din rasa umană.


Alte benzi desenate ale autorului Mark Millar

Seria Kick-Ass

Author: Madalina

Sunt pasionata de lectura inca din copilarie, cand colectia mea de carti a inceput sa creasca odata cu mine, pe masura ce descopeream noi volume, personaje si fiinte supranaturale pe care sa le ador. Sunt fascinata de volumele fantasy, paranormal romance si de distopii, dar citesc cu multa placere si volume istorice si contemporane. Din punctul meu de vedere, un volum care i­ti starneste emotii intense, care te copleseste si te captiveaza, chiar daca uneori iti provoaca furie sau frustrare, este un volum care merita citit, pe care nu-­l vei uita niciodata si care la final, iti va imbogati viata prin exprienta traita in timpul lecturii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *