Recomandare pentru copii: În căutarea sufletului Crăciunului de R.D. Mottok

In cautarea sufletului Craciunului este o poveste despre cele mai pure sentimente care definesc sărbătoarea Crăciunului: iubire, generozitate, prietenie, incredere, curaj, sacrificiu, compasiune, daruire, speranta si lumina, dar şi despre pericolele care pândesc mai aproape decât ne imaginăm, de cele mai multe ori chiar în noi înşine. Un mesaj educativ important pentru cei mici şi un prilej minunat pentru părinţi de a retrăi emoţiile copilăriei şi de a împărtăşi celor mici bucuria lecturii.

Dacă sărbătoarea Crăciunului ar fi în pericol să-şi piardă Sufletul, cine s-ar încumeta să părăsească siguranţa şi căldura căminului pentru a-l regăsi şi a-l aduce înapoi?

Povestea spune că trei prieteni pornesc în aventura vieţii lor, încercând să salveze Crăciunul. Împreună vor traversa păduri pline de primejdii, vor revedea locuri şi prieteni dragi, uitaţi de vreme, îşi vor face prieteni noi şi vor găsi tovarăşi de drum de nădejde. Dar vor reuşi ei, oare, să redea sărbătorii Crăciunului strălucirea pierdută? Vor reuşi să găsească la timp Sufletul Crăciunului?

Cărţi de Crăciun în limba română pentru copii:

Cărţi de Crăciun în limba engleză pentru copii:

Author: Madalina

Sunt pasionata de lectura inca din copilarie, cand colectia mea de carti a inceput sa creasca odata cu mine, pe masura ce descopeream noi volume, personaje si fiinte supranaturale pe care sa le ador. Sunt fascinata de volumele fantasy, paranormal romance si de distopii, dar citesc cu multa placere si volume istorice si contemporane. Din punctul meu de vedere, un volum care i­ti starneste emotii intense, care te copleseste si te captiveaza, chiar daca uneori iti provoaca furie sau frustrare, este un volum care merita citit, pe care nu-­l vei uita niciodata si care la final, iti va imbogati viata prin exprienta traita in timpul lecturii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *