Recenzie de restaurant: Hobo’s Eat Point

Special conceput pentru cei care au nevoie de o masǎ rapidǎ şi sǎ se întoarcǎ imediat la birou, Hobo’s e un snack point cu mâncare fǎcutǎ în fiecare zi, sǎnǎtoasǎ şi gustoasǎ, gata sǎ împlineascǎ toate nevoile nutriţionale zilnice.

E frumos şi colorat la Hobo’s şi existǎ acea atenţie pentru detalii atunci când iei masa în oricare din cele douǎ spaţii pe care le au la dispoziţie. Ȋn fond, toţi specialiştii ne sfǎtuiesc cǎ e bine sǎ mâncǎm din farfurii colorate şi vesele, cǎ existǎ o puternicǎ relaţie între ceea ce mâncǎm şi vasele care ne susţin mâncarea.

La Hobo’s culoarea deţine puterea, aşa cǎ din acest punct de vedere, veţi fi înconjurat numai de lucruri pozitive.

Ce mâncǎm?

Preţurile sunt rezonabile la Hobo’s, iar meniul este şi el foarte divers. De la supe cremoase cu crutoane din partea casei, paste în stil italian cu sosuri albe sau roşii sau ready-meal-uri îmbietoare, întotdeauna însoţite de garnituri complementare, toate felurile de mâncare de-abia aşteaptǎ sǎ fie savurate de pofticioşi.

Nici vegetarienii nu au de ce sǎ se plângǎ, existǎ destule preparate sǎţioase şi pentru ei.

De bǎut: sucuri proaspǎt stoarse, ce vǎ vor da un plus de vitamine şi energie, sau vin şi bere pentru acasǎ.

M-au încântat la Hobo’s şi salatele, mici sau mari, colorate şi pline de sevǎ, interesante în combinaţii, cu adaosuri originale, ca goji din salata de varǎ. Mǎnânci bine, din ingrediente proaspete, dar e întotdeauna reconfortant sǎ ştii cǎ ai avut şi aport de superalimente :).

Eu am încercat quiche-ul cu somon şi zucchini, care mi-a plǎcut. La o urmǎtoare vizitǎ, n-aş mai vrea sǎ trec pe lângǎ cheesecake şi, dacǎ eşti într-o anume dispoziţie, cred cu tǎrie cǎ şi orezul cu lapte şi dulceaţǎ te poate aduce la liman. Nici capuccino-ul spumos sau biscuiţii crocanţi nu sunt deloc de ignorat. Dacǎ nu aveţi timp sǎ treceţi pe la ei, oamenii faini de la Hobo’s au şi serviciu de livrare, aşa cǎ profitaţi!

Poftǎ bunǎ şi spor la hoinǎrit!

Sursa foto

Author: Ioana Ristea

Sunt curioasǎ şi-mi place sǎ învǎţ, îmi sunt dragi oamenii şi imperfecţiunile lor, cred în armonie interioarǎ şi încerc sǎ mǎ joc cât mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *