Quick Reads

Câți dintre noi mai au timp să citească o carte, în timp ce activitățile cotidiene ne aglomerează tot mai mult viața? Câți au uitat plăcerea lecturii, atașamentul de un personaj, fiorul de suspans, visul cu ochii deschiși sau imersiunea într-o lume cu totul diferită de a noastră?Dacă nu ați mai citit o carte de multă vreme, seria Quick Reads este perfectă pentru a reîncepe. Povestiri scurte, captivante, amuzante sau dramatice, ușor de citit și greu de lăsat din mână, scrise de autori bine vânduți sau de celebrități, sunt perfecte pentru cei care nu au prea mult timp la dispoziție. Milioane de fani s-au îndrăgostit de ele,  iar seria a ajutat sute de oameni să redescopere bucuria de a citi o carte bună.Ultimele zece lansări Quick Reads au fost cu ocazia World Book Day, iar acum vi le prezentăm și vouă. Pe toate le găsiți la noi pe site la doar 12,99 lei.

Jill îl iubește pe frățiorul ei Jack. Înțelege și ceea ce gândește, ceea ce este foarte bine, pentru că Jack nu vorbește. Cu toate acestea sunt o mulțime de lucruri pe care Jill nu le înțelege. Cum ar fi de ce mama ei o lasă pe ea și pe fratele ei la țară? Sau de ce nu îi este permis să vorbească despre plecarea tatălui său?Nu știe nici de ce unchiul și mătușa lor aruncă priviri ciudate spre Jack sau de ce îi vorbește lumea în sat. Împreună cu un băiețel din sat Jill decide să afle ce se întâmplă și descoperă adevărul cutremurător din spatele tăcerii lui Jack.Despre autor: Lucy Cavendish a lucrat în jurnalism pentru Evening Standard, The Sunday Telegraph, The Observer, The Guardian și The Mail. Trăiește în Oxfordshire cu soțul său Michael și cei patru copii ai lor.


Când Ellie se trezește legată și acoperită cu sânge în mașina sa, este greu de crezut că se poate și mai rău. Apoi realizează că este în mijlocul unui lac înghețat, iar gheața se crapă…Faceți cunoștință cu Keisha Ceylon. Păcălește familiile cu viziuni despre cei dispăruți. Cu toate acestea una dintre viziunile ei o aduce aproape de adevăr. Cuiva însă nu-i place și sunt gata să ucidă pentru a păstra secretul. Un thriller care îngheață sângele în vene.Despre autor: Linwood Barclay a fost manager într-o stațiune de vacanță și jurnalist. A lăsat ziarele în 2008 pentru a putea să scrie full time la romanele sale. Primul său thriller important, “No Time for Goodbye”, a fost cartea numărul unu în vânzări în Marea Britanie în 2008 cu peste 800 000 de exemplare și cu opțiunea de a fi transpusă pe peliculă. Romanele sale s-au vândut în toată lumea și au fost traduse în mai multe limbi.


Bloody Valentine
Jack Barnes și soția sa Zee sunt foarte îndrăgostiți, dar planurile lor pentru Valentine’s Day sunt pe cale să fie spulberate de o crimă oribilă….Cine este cel care a complotat această crimă? Cine îl urăște pe Jack atât de mult? Sunt suspecți cei care trăiesc în blocul lui Jack, dar a fost oare unul dintre ei sau este vorba de un outsider cu o minte bolnavă? Acest thriller care taie răsuflarea este scris de către unul dintre cei mai de succes scriitori contemporani.Despre autor: James Patterson este autorul unora dintre cele mai populare serii din ultimii zece ani: “Women’s Murder Club”, romanele “Alex Cross” și “Maximum Ride”. A scris multe alte romane ce au devenit bestsellere, inclusiv povești de dragoste și thrillere. Trăiește în Florida cu soția și cu fiul său.


 

Pippa Jones are vreo douăzeci de ani și este singură. Are o carieră de succes până când cineva începe să-i fure clienții. Apoi se tot întâlnește cu acest tip frumos. O urmărește el oare? Este soarta? Poate Pippa Jones să riște o altă deziluzie în dragoste? Follow Me este o poveste amuzantă și romantică de la o scriitoare foarte îndrăgită.Despre autor: Sheila O’Flanagan trăiește în Dublin și scrie despre familii, relații și căutarea dragostei. A lucrat în domeniul finanțelor înainte de a deveni scriitoare full-time și a vândut peste 3 milioane de exemplare din cărțile sale.


Men at Work
Ian Greening își iubește slujba. În fiecare zi flirtează cu fetele de la recepție și își petrece timpul cu amicii lui de la birou. Iubita lui, Emma, obține un post în același birou, iar stilul lui de viață se află dintr-o dată într-un mare risc. Ian ar vrea ca Emma să plece, dar poate să obțină ceea ce dorește fără să o piardă de tot sau totul se va sfârși în lacrimi? Un roman amuzant scris de Mike Gayle.Despre autor: Mike Gayle este un jurnalist independent. A scris pentru mai multe reviste, inclusiv FHM, Sunday Times, Style și Cosmopolitan. Este de asemenea autorul a nouă romane bestseller.


Când Malcolm Thomas comentează împotriva unei clădiri noi care odată construită îi va bloca priveliștea, nu are nici cea mai mică idee de necazurile care îl vor aștepta în continuare. Dintr-o dată se trezește încurcat cu funcționari deprimați, gangsteri violenți și un pianist răpit. În momentul în care Malcolm se trezește amenințat cu un pistol,  își dă seama că i-ar fi fost mult mai bine dacă ar fi tăcut din gură. “Trouble on the Heats” este o poveste veselă scrisă de Terry Jones, cel care a lucrat ani de zile în celebrul grup de comedie Monty Python.Despre autor: Terry Jones s-a născut în Colwyn Bay și a fost student la St. Edmund Hall, Oxford. Este cel mai bine cunoscut pentru munca sa cu grupul de comedie Monty Python’s Flying Circus. A fost și unul dintre regizorii filmului “Monty Python and the Holy Grailand”, a scris, regizat și jucat într-o mulțime de alte filme Monty Python. A realizat și programe de televiziune și este autorul a câtorva cărți pentru copii. “Trouble on the Heath” este primul său roman pentru adulți.


 
Este un tren fierbinte și aglomerat. Helen se duce să își viziteze sora pentru a-i spune un secret oribil. Kerm se întoarce de la înmormântarea bunicului său. Amândoi sunt blocați împreună într-un vagon aglomerat. Apoi în tren se urcă elevi gălăgioși, iar trei dintre ei sunt pe cale de a provoca o grămadă de probleme. Aveți de mers cu trenul? Citiți “Strangers on the 16.02” și veți privi cu totul altfel pasagerii alături de care călătoriți.Despre autor: Priya Basil s-a născut la Londra în 1977 și a crescut în Kenya. Primul său roman, “Ishq and Mushq”, a ajuns pe lista lungă pentru premiul Commonwealth Writer’s Prize, pentru Dylan Thomas Prize for Young Writers și pentru IMPAC Dublin Literary Award. Priya trăiește astăzi în Londra și Berlin.


My Dad S a Policeman
Ryan are 12 ani. Mama lui este tot timpul băută, iar în casă nu e nimic de mâncare. Atunci când el și frățiorul său mai mic sunt pe cale de a fi luați sub tutelă de către familii diferite, Ryan decide că trebuie să lupte. Nu va lăsa ca familia lui să fie dezmembrată în acest fel. Mereu pe fugă, urmăriți de poliție, fără nici un ban, el trebuie să gândească repede pentru a supraviețui. Va funcționa planul său sau Ryan va ajunge singur, pe străzi? O poveste emoționantă despre un băiețel curajos în căutarea unui cămin.Despre autor: Cathy Glass a fost îngrijitor de asistență socială de mai mult de 25 de ani și are ea însăși trei copii. Folosește pseudonimul Cathy Glass pentru romanele sale, iar “My Dad’s a Policeman” este a noua carte a sa.


O aventură de arte marțiale, nebună și amuzantă, în care Benjamin Zephaniah călătorește în China pentru a învăța secretele Kung Fu. Va fi tras pe sfoară? Și de ce tot însistă femeia aceasta străină ca el să o sărute? Cine e Fat Thumb cu al său Smelly Finger? De ce toată lumea vrea ca el să cânte precum Eddy Grant? Un lucru este sigur, totul este foarte diferit de acasă.Despre autor: Benjamin Zephaniah scrie și citește poezie pentru copii și pentru adulți. Scrie de asemenea și povestiri pentru adolescenți. Benjamin are propria sa formație reggae și este (spune el) poetul favorit al lui Nelson Mandela. Călătorește în toată lumea pentru a-și promova cărțile.


 
Charlie Oatway a fost un luptător toată viața. A fost exmatriculat de la școală și familia lui a fost la închisoare de mai multe ori. Cu toate acestea Charlie are talent la fotbal și ajunge profesionist. Apoi în urma unor certuri și bătăi ajunge la închisoare. Oare va fi viața lui vreodată la fel ca înainte?  Se va putea întoarce la jocul pe care îl iubește? “Tackling Life” este povestea adevărată, scrisă într-un stil vesel, a unui “băiat rău”  care ajunge bine.Despre autor: Charlie  Oatway a jucat la Wimbledon, Yeading, Cardiff City, Torquay, Brentford și Brighton & Hove Albion. La Brighton & Hove Albion a fost căpitan de echipă și au câștigat două campionate. După ce în urma unei accidentări cariera lui de jucător a luat sfârșit, Charlie a lucrat la AITC (Albion in the Community), conducând programele lor de învățare pentru adulți. Acum este antrenorul echipei de la Brighton.

  

займ онлайн rusbankinfo.ru

1 thought on “Quick Reads”

  1. A mreusit sa prind volumele “Moarte cu Dobanda”, si “Legende Urbane; Saga lui Mathias Coback”, si nu-nteleg de ce asemenea carti se vand on-line, in conditii mizere, cand mie mi s-au parut foarte bune pt niste volume politiste. De fapt, o explicatie ar fi; asemenea romane pot afecta vanzarile oficiale ale micilor “mafii” literare care-au monopolizat Piatza si se chinuie sa bage pe gatul publicului numai anumite titluri.
    Mi-ar place s-aud opiniile unor critici de specialitate, desigur nu cei care-mpart beneficiile cu anumite Edituri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *