QS World MBA Tour – MBA de Top la București

QS World MBA Tour este unul dintre cele mai populare târguri de MBA din lume, fiind evenimente în cadrul cărora tinerii profesioniști vor avea ocazia să interacționeze direct cu reprezentanții școlilor de business din Europa și SUA pentru a afla mai multe informații despre programele de studiu potrivite lor.

Evenimentul se adresează tinerilor profesioniști interesați de avantaje pe termen lung și va avea loc pe data de 29 septembrie, la Sheraton București (Howard Johnson), începând cu ora 16.30.Participanții vor putea afla mai multe informații despre dezvoltarea personală și profesională printr-un MBA de Top la școli precum  CEU Central European University Business School, MIP Politecnico di Milano sau University of Oxford, Saïd Business School. De asemenea, se vor putea informa asupra burseor de studiu, iar în calitate de participant la târg, vor putea aplica la bursele oferite de QS și partenerii săi, în valoare totală de 1.7milioane $.  Înregistrarea la eveniment este gratuită și include numeroase beneficii:-Seminarii despre programe de studii și admitere, susținut de Manchester Business School și ESCP;-Discuții cu reprezentanții birourilor de admitere din cadrul universităților;-Informații despre oportunități de carieră din partea absolvenților care au trecut cu succes prin această experiență și diferențele între MBA și Executive MBA- Ghidul de Carieră QS TopMBA- Burse de peste 1.7milioane $ disponibile doar participanților la târgTârgul MBA va avea loc în cadrul QS World Grad School Tour București, târg de masterate adresat tinerilor la început de carieră, care nu au încă experiență de lucru pentru un program MBA. Pe pagina evenimentului sunt detalii complete.

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *