Promoții à la carte (Stomatologie)

 Noiembrie la Books Express  va fi luna dedicată medicinei dentare, așa că vrem să știm care sunt cărțile la care v-ar plăcea să găsiți prețuri speciale.

Spuneți-ne care sunt titlurile de stomatologie pe care ați dori să le găsiți la preț redus și o să facem tot posibilul ca selecția de la noi de pe site să le conțină. Așteptăm sugestiile dumneavoastră în rubrica de comentarii a acestui articol.

 

Cele mai vândute cărți de stomatologie:

Mai multe cărți din acestă categorie

 

 

Author: Oana Misha

Dragostea pentru cărți mi-a ghidat drumul spre dezvoltarea de până acum și încă nu mi-am schimbat direcția. Îmi place să cred că orice om are o parte interesantă ce poate fi poate fi modelată cu ajutorul cărților. La fel cum poveștile cu zâne fac orice copil să crească frumos, la fel și adulții au nevoie de lectura potrivită pentru a face alegerile corecte în viață și pentru a-și dezvolta abilitățile. În munca mea la Books Express doresc să realizez o apropiere între oameni și cărți.

1 thought on “Promoții à la carte (Stomatologie)”

  1. De fiecare data cand vizitez sau vad pe facebook ceva postat de books express, ma bucur enorm ca am descoperit aceasta librarie online! Sa gasesc carti care ma intereseaza pe plan personal si acuma profesional este un motiv de bucurie maxima! Cartiile de specialitate in limbi straine si chiar in limba noastra sunt intotdeauna greu de gasit, si asa acuma ca Books express exista si mai face si promotii la carti medicale studentii si medicini trebuie sa profite <3 Books Express nu a dezamagit nici o data!! Keep it up! Love you <3 sunteti o echipa fantastica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *