Povești cu prințese

Frumusețe, strălucire, fericire până la adânci bătrâneți. Ce fată nu visează să fie o prințesă? Să fie salvată de un prinț, care să se îndrăgostească apoi de ea și să aibă o viață lipsită de griji, plină de lucruri minunate. În realitate nu se întâmplă asta tuturor, însă, chiar și celor mari, le oferă speranță, puterea de a merge mai departe.Chiar dacă nu este o prințesă în realitate, orice fată trebuie să învețe să se respecte, să învețe cele mai alese maniere, să nu-și piardă abilitatea de a visa și să vadă cele mai frumoase aspecte ale vieții. Astfel, poveștile cu prințese reprezintă o parte esențială din educația unei fete, dar și un mod plăcut de a spori imaginația copiilor.

Princess and Fairy: Twinkly Ballerinasde Anna PignatarroPrințesa și Zâna sunt invitate la primul lor balet și alcătuiesc o listă cu tot ceea ce au nevoie pentru un spectacol perfect de balet. Astfel, aveți posibilitatea de a le urma pe măsură ce ele vizitează locuri fermecătoare, sate frumoase cu magazine de jucării magice și un castel delicios, care arată numai bun de mâncat! Le puteți ajuta să găsească ceea ce caută?O carte care va face plăcere celor mici și care le stimulează imaginația încă de la o vârstă foarte fragedă.   
The Fairy Tales of the Brothers GrimmEdiția aniversară aduce la viață 27 dintre cele mai iubite povești ale Fraților Grimm, clasicele: Cenușăreasa, Albă ca Zăpada, Frumoasa din pădurea adormită, Hänsel și Gretel în versiuni în limba engleză,  special realizate pentru această ediție.Cartea conține o selecție minuțioasă de ilustrații create de unii dintre cei mai cunoscuți ilustratori din perioada 1820-1950, inclusiv de legendarul Kay Nielsen, autorul bestselling Gustaf  Tenggren, britanicii Walter Crane și Arthur Rackham și marii ilustratori germani ai secolului al XIX-lea: Gustav Süs, Heinrich Leutemann și Viktor Paul Mohn. Compilația, care cântărește 1,36 kg,  include și imagini vitage, preluate din publicațiile originale din anii 1970 și 1920.  
Just For Kids... The Princess Piano Book
The Princess Piano BookCartea include o nouă serie de melodii pentru pian – doar pentru copii! Selectate cu atenție, editate special pentru cei mici de Sarah Walker: crainic, pianista și profesoară, muzica este completată de ilustrații uimitoare, puzzle-uri și jocuri care vor captura imaginația și va ajuta învățarea prin transformarea cântatului la pian într-o mare distracție.Sunt întâlnite în carte cântece cunoscute cu prințese, precum “Beauty and the Beast”, “Bibbidi-Bobbidi-Boo!”, “Some Day My Prince Will Come” și “Sleeping Beauty Waltz”, dar și alte cântece noi. The Princess Diaries reprezintă o serie de romane scrise de Meg Cabot, cuprinse în genul young-adult fiction. Meg Cabot explică proveniența inspirației ei: “I was inspired to write The Princess Diaries when my mom, after the death of my father, began dating one of my teachers, just as Mia’s mom does in the book! I have always had a “thing” for princesses (my parents used to joke that when I was little, I did a lot of insisting that my “real” parents, the king and queen, were going to come get me soon, and that everyone had better start being a LOT nicer to me) so I stuck a princess in the book just for kicks… and VOILÀ! The Princess Diaries was born.”Cărțile prezintă povestea adolescentei Mia Thermopolis – prezentată ca o fată normală, apoi ca o descendentă a regalității, în timp ce experimentează anxietatea adolescenților, dragostea și trădarea văzute din perspectiva unei fete îndărătnice. Seria a luat sfârșit atunci când Mia a împlinit 18 ani, însă nu este exclus să apară un nou roman care să înfățișeze viitorul ei. Și mai multe cărți și filme despre prințese: Citește, află mai mult despre prințese! займ онлайн rusbankinfo.ru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *