Engime și descoperiri care au schimbat lumea

În Noaptea muzeelor, pe 14 mai are loc  la Muzeul Național de Geologie din București lansarea box set-ului Discovery Channel, Prin gaura de vierme.   O serie de documentare care cercetează enigma găurilor negre, existența unui creator, posibilitatea călătoriilor în timp, cum am ajuns aici sau dacă suntem singuri în univers, din ce suntem făcuți cu adevărat.Am primit pentru voi 15 invitații la eveniment.Astfel vineri, 13 mai, vrem să spargem ghinionul proverbial și prin tragere la sorți 15 din clienții Books Express și Film Express  – care au făcut comenzi începând de astăzi – vor primi câte o astfel de invitație! Aceasta include și colecția de documentare Prin gaura de vierme pentru participanții la eveniment.Vă dorim mult noroc!Participă la concursul Descoperiri care au schimbat lumea și câștigă colecțiile cu Morgan Freeman, invitații la lansare și cartea The Grand Design de Stephen Hawking.


 

Descrierea colecției:

Exista un creator?Universul nostru a aparut in urma unui accident sau este la mijloc mana unui zeu? Ultimele analize stiincifice ne arata ca cele patru forte majore ce ne guverneaza universul sunt atat de bine calibrate, incat i-a adus pe multi in pragul credintei ca ceva sau cineva trebuie sa le fi echilibrat.Enigma gaurilor negreGaurile negre sunt cele mai puternice entitati din univers. In prezent, astronomii cred ca sunt miliarde de gauri negre, inghitind planete si stele intr-o frenezie violenta, lucru care se intampla, cel mai probabil in mijlocul universului, intr-o holograma bidimensionala.Exista posibilitatea calatoriei in timp?Teoria relativitatii enuntata de Einstein afirma posibilitatea calatoriei in timp, insa doar pentru a inainta. Gasierea solutiei pentru a ne intoarce in timp implica spargerea barierei vitezei luminii. Fenomene incredibile, dar adevarate, precum non-localizarea cuantica, pot face acest lucru posibil.Ce s-a intamplat inainte sa inceapa totul?Atat cosmologii cat si astronomii sunt de acord ca Universul s-a nascut in urma cu 13,7 miliarde de ani. Folosind tehnologie de ultima ora, oamenii de stiinta sunt acum capabili sa recreeze i imagine a Universului la o bataie de inima dupa nasterea sa. Dar daca Universul aluat nastere de abia 13,7 miliarde de ani, ce a fost inaintea lui ?

займ онлайн rusbankinfo.ru

Author: aralya

Loving person, people watcher & listener, german teacher, enjoys working @Books Express Write me an e-mail at bogdana@books-express.ro

1 thought on “Engime și descoperiri care au schimbat lumea”

  1. Pingback: Travel the World

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *