Primăvara super-eroinelor

Nu întâmplător luna martie este dedicată femeilor. Simbolizează transformare, înnoire, regenerare, înflorire, fragilitatea frumuseţii, dar pe fondul unei lupte încă nedecise cu frigul incisiv al iernii. O înfruntare solară şi delicată a unui trecut (meteo) rece şi cenuşiu..Este o lună a depăşirii obstacolelor, dominată de o nouă forţă a naturii – feminitatea, în toate formele şi aspectele ei.Opunând lumina întunericului, primăvara dezvăluie resursele de energie şi curaj ale super-eroinelor din vieţile noastre, care se ciocnesc zilnic de prejudecăţi, dificultăţi, inegalităţi, nedreptăţi şi, cu toate astea, duc povestea mai departe.Dacă nu-şi găsesc drumul deja pavat cu strălucitoare cărămizi galbene, şi-l asfaltează singure, în mijlocul celor mai neîmblânzite sălbăticii.

„ALL ACTIONS ARE CREATIVE”

#Girlboss
Este ceea ce a făcut şi tânără americancă Sophia Amoruso, una dintre figurile marcante şi nonconformiste ale industriei de modă de azi, o rebelă fără studii, cu o istorie personală care include mici acte de vandalism, furt din magazine şi vânzarea de haine second hand, la suprapreţ, pe Ebay. La doar 31 de ani, conduce Nasty Gal, un important brand vestimentar, cu profit anual de peste o sută de milioane de dolari.#Girlboss, cartea-mărturie a călătoriei ei spre succes, este şi un manifest pentru puterea şi inteligenţa feminină, emancipare, îndrăzneală şi visuri fără limită.

„TREAT YOUR MIND LIKE YOUR MONEY. DON′T WASTE IT”

Deşi recunoaşte că face parte dintre cei 1% antreprenori norocoşi, start-up-ul ei fiind deja susţinut de un număr mare de clienţi apropiaţi prin Myspace şi Ebay, Amoruso vorbeşte cu sinceritate despre desfăşurările de forţe din liga celor mari, unde trebuie să găseşti într-o clipă o fereastră deschisă, atunci când uşa tocmai ţi s-a trântit în faţă.Trecând prin etapele devenirii ei, de la slujbele plicticoase care i-au „salvat viaţa” la puterea gândirii magice şi a curajului de a fi anti-modă, la transformarea dintr-un angajat apatic într-o #Girlboss cu peste 100 de subalterni, Sophia Amoruso îşi predă cu stil propriile lecţii de funky business.

„DREAM BIG. START SMALL”

Amestecate cu citate din cărţile ei preferate, versurile unor muzicieni indie sau gândurile revoluţionare ale unor guru economici, capitolele din #Girlboss includ şi scrisori ale altor femei care au reuşit să-şi impună propria viziune, folosindu-se de creativitate, ambiţie şi puţină inconştienţă, pentru a porni în cucerirea lumii.Într-o prezentare grafică specială, în care rozul devine sinonim cu forţa şi încrederea în sine, cu selfie-uri vintage, caricaturi inspiraţionale şi moto-uri atipice, #Girlboss este o cartea adresată fetelor⁄femeilor care-şi doresc să-şi conducă propriul destin, să-şi asume riscurile şi să pună totul în joc pentru a-şi face vocea auzită.Nu este neapărat o lectură revelatoare în sine, dar cu siguranţă te face să-ţi aminteşti de cele mai dragi visuri, să răscoleşti sertarul cu idealuri uitate, să-ţi ştergi de praf armura şi să (re)porneşti la drum.Pentru că nu e nevoie decât de „credinţă, încredere şi un pic de praf magic” pentru a fi o #Girlboss.

„BET ON YOURSELF!”

займ онлайн rusbankinfo.ru

1 thought on “Primăvara super-eroinelor”

  1. Dragut, ma bucur sa vad ca mai exista si conducerea la partea feminina , sper sincer ca la un momendat imaginea asta nu se va schimba prea mult si ca va fi un echilibru…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *