Prima carte cu imagini realizate cu iPhone 4

Joshua Brown, fotograf profesionist de nunți a realizat un album foto ce prezintă imagini din călătoria sa în Italia, care este cu totul special.  De ce? Pentru că nu a făcut fotografiile cu aparatul său profesionist ci cu telefonul iPhone 4, iar rezultatele, după cum puteți vedea mai jos, sunt uimitoare.

Brown a plecat în Italia deoarece trebuia să participe la o nuntă și în ciuda faptului că a avut tot timpul aparatul său profesionist a vrut să se relaxeze și să fotografieze de plăcere, astfel că a folosit telefonul mobil.

Este pentru prima dată când un fotograf publică o carte cu imagini ce au fost realizate cu ajutorul camerei de la mobil. Deși aparatele profesioniste și semi-profesioniste nu pot fi înlocuite, totuși, calitatea pozelor făcute Brown scot în evidență faptul că tehnologia a evoluat atât de mult încât în anumite situații mobilul poate înlocui un aparat bun de fotografiat.

Dacă la început camera de la telefoanele mobile era de fapt inutilă întrucât realizau poze de calitate proastă, acum, în unele cazuri merită să dai mai mulți bani pe un telefon care are și cameră, deoarece calitatea imaginilor a crescut considerabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *