Premiile “CMI Management Book of the Year”

Cărțile de management și leadership sunt vitale pentru dezvoltarea unei cariere manageriale. Chartered Management Institute (CMI) este o instituție profesională pentru manageri, cu sediul în Marea Britanie, ce are ca scop promovarea excelenței în toate domeniile de management și leadership. Premiile “CMI Management Book of the Year” au fost create pentru a face exact același lucru și anume a promova excelența în domeniul cărților de profil. Realizate în asociere cu British Library, aceste premii își propun să promoveze cele mai bune cărți de management, publicate sau distribuite în Marea Britanie, de la cele care reprezintă o sursă de inspirație până la cele mai practice și eficiente. Mai jos găsiți cele cinci categorii ale premiilor pentru competiția din 2012/2013 și cărțile aflate pe shortlist.

1.“Practical Manager” – în această categorie întră cărțile ce oferă cele mai bune perspective practice sau de orientare, ce ajută managerii în activitatea lor profesională.

2.“Innovation and Entrepreneurship” – pentru cărțile ce inspiră procesul de inovație, încurajând dezvoltarea afacerilor sau dezvoltarea organizațională.

3.“The Commuter’s Read” – acordat cărților care pot fi citite de manageri atunci când călătoresc spre muncă, ajutând la eficienizarea acestui timp, inspirându-i și totodată informându-i despre subiecte ce țin de management și leadership.

4.”The New Manager” – în această categorie sunt premiate cărțile ce spijină cel mai bine dezvoltarea unui individ aflat la început de drum în ceea ce privesc provocările din management.

5.” Management and Leadership Textbook” – acordat cărților care în opinia juriului constituie cel mai eficient sprijin pentru studiile de management și leadership.

Author: Denora

Amestec de culoare, de fantezie și rigoare, de fragilitate și forță, iubesc oamenii și cuvintele.

1 thought on “Premiile “CMI Management Book of the Year””

  1. Pingback: O zi bună

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *